Documentaire D DAY 75 jaar geleden

Documentaire D DAY 75 jaar geleden | Geld inzamelen
 
 
Documentaire over het D DAY festival in Normandië

Mijn naam is Kenneth van den Hoek, 22 jaar en mede eigenaar van Björn Productions.

Ik heb een enorme passie voor de geschiedenis van de 2e wereld oorlog. Dit is een gebeurtenis die enorm veel impact heeft gehad op de manier van leven zoals wij die nu kennen. Helaas zie ik steeds meer om mij heen dat dit vergeten word en dat de interesse langzaam vervaagd. Dit mag natuurlijk niet gebeuren.

Dit jaar staat de 2e wereld oorlog enorm in het licht. 6 juni 2019 is namelijk D-DAY 75 jaar geleden. Deze gebeurtenis heeft enorm veel betekend voor de vrijheid zoals wij die vandaag kennen. het was het begin van het eind. van 2 - 17 juni ga ik naar Normandië om de historische gebeurtenissen en de verhalen vast te leggen. Maar dit kan ik niet alleen, met behulp van donateurs kan ik meer uit mijn reis halen en uiteindelijk een beter verhaal vertellen over deze gebeurtenis. Alle donateurs worden natuurlijk benoemd in de aftiteling. 

Het is heel belangrijk dat wij als Nederland onze vrijheid blijven herdenken en ervoor zorgen dat dit nooit meer gaat gebeuren. Met deze documentaire wil ik doormiddel van mooie beelden, pakkende interviews, informatieve en persoonlijke inhoud een beeld geven van het begin van het einde.

 

Het maken van een documentaire kost nou eenmaal veel geld. Dit is wat er met het opgehaalde bedrag gaat gebeuren:

De verblijfskosten worden volledig door mij zelf gefinancieerd.

€0,- tot €4.000,- : Realiseren van de reis en het bezoeken van historische evenementen en gebeurtenissen. 

€4.000,- : Kunnen huren van een professionele cinema camera en een statief om cinematische beelden van hoge kwaliteit te maken om een beter beeld te geven van de gebeurtenissen.

€5.350,- : Kunnen huren van lampen en audio opname apparatuur om op hoge kwaliteit de persoonlijke verhalen vast te leggen van veteranen, re enactors en de organisatie.

€7.000,- : Meenemen van crew ter ondersteuning. Huren van vervoer om de spullen veiliger te vervoeren. De documentaire kunnen branden op DVD. Elke donateur krijgt een copy van de DVD, dit kan alleen als de gegevens van de donateur worden achtergelaten.

€8.000,- : Het bijhuren van lenzen om een nog beter beeld te kunnen geven. De documentaire kunnen branden op BLU-RAY. Elke donateur krijgt een copy van de BLU-RAY, dit kan alleen als de gegevens van de donateur worden achtergelaten.

€10.000,- : Ontwerpen en bedrukken van posters. Een besloten avond organiseren in een bioscoop voor de donateurs. Hier ontvang je dan ook meteen een copy van de documentaire en een poster. 

 

Als het streefbedrag is behaald ontvangt elke donateur enkele weken voordat de documentaire publiekelijk word gemaakt een copy van de DVD/BLU-RAY, dit kan natuurlijk alleen wanneer de gegevens van de donateur worden achtergelaten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 40,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.