DOCK Wijkhuis Dreesplein | Geld inzamelen
 
 

DOCK Wijkhuis Dreesplein

Evoqua Proud

MAGNETO special anodes is een technisch bedrijf wat al 60 jaar gevestigd is in Schiedam.

MAGNETO special anodes biedt elektrochemische oplossingen die haar klanten in staat stellen om schaarse hulpbronnen te beschermen, waterproblemen op te lossen en de infrastructuur te beschermen.

MAGNETO wil graag een sociale bijdrage leveren aan de Schiedamse gemeenschap en in dit geval aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren die per slot van rekening onze toekomst zijn.

Daarom willen wij de activiteiten die DOCK Schiedam organiseert en ontwikkelt voor het Wijkcentrum Dreesplein financieel ondersteunen.

De sociaal werkers van DOCK Schiedam ondersteunen kinderen en hun opvoeders. Wijkcentrum Dreesplein draagt bij aan het ontwikkelen van talenten en sociale vaardigheden, zodat kinderen veilig op kunnen groeien tot jongeren die meedoen in de maatschappij. Dit doen ze door present te zijn, op straat, in de Wijkhuizen, op de DOCK locaties en op de scholen.

Ze gaan in gesprek, signaleren en werken samen met partners in Schiedam om de leefwereld van kinderen te verbeteren.

Zij willen kinderen stimuleren hun talenten, mogelijkheden en kansen te benutten en hen te verbinden met mensen, professionals en talenten die de kinderen een stapje verder kunnen brengen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

6 donaties
€ 160,00