Do for SXM

Do for SXM | Geld inzamelen
 
 
Help ons alle ingezamelde supplies te versturen naar st. Maarten!

Lieve lieve mensen,

Mijn naam is Dominique Heeren en samen met mijn man en dochter wonen wij op st. Maarten. Toen orkaan irma aan dreigde te komen konden mijn dochter en ik vluchten op de laatste vlucht, maar mijn man bleef achter.

Orkaan Irma heeft 90% van de huizen verwoest en tienduizende mensen zijn dakloos. Ook mijn man is op het moment dakloos en verblijft in een opvang. Hij slaapt al een week in een kamer met 10 anderen op de grond. Beperkt drinkwater en een kleine maaltijd per dag is waar zij het van moeten doen. En dit is niet alleen het geval van mijn man. De inwoners van st. Maarten zijn letterlijk alles kwijt en facebook staat vol met berichtjes die smeken om hulp. Er is niet voldoende water, voedsel en andere spullen die horen bij de eerstelevensbehoeftes.

Ik ben een actie gestart en heb al bijna zo'n 200 verhuisdozen kunnen vullen met spullen als: kleding, schoenen, baby en kinderkleding, babyvoeding, zeep en medische spulletjes. Ik had nooit verwacht dat de actie zo verschrikkelijk groot zou worden. Doordat het zoveel spullen zijn hebben we containers nodig en ook het verzenden is helaas niet gratis. Als ik het zou hebben had ik met liefde deze kosten zelf betaald maar helaas zijn ook mijn spullen, huis en zaak verdwenen met Irma.

Alstublieft help ons met deze spulletjes verzenden, zodat deze mensen in nood ze zo snel mogelijk kunnen ontvangen!

U kunt op de hoogte blijven van de actie op de facebook pagina: dominique's hulpactie voor SXM

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 1.280,00

Deze actie is gesloten.