Dit gezin verdient een onbezorgde zomer

Dit gezin verdient een onbezorgde zomer | Geld inzamelen
 
 
Door veel tegenslagen is dit gezin toe aan rust en liefde

Mijn goede vriend Hans is 57 heeft een bijzondere spierziekte. Hier gaat hij geweldig mee om. Het is een positieve en zeer bijzondere man met veel liefde in zijn hart voor zijn omgeving. Zijn tomeloze energie weet hij over te brengen op anderen en dat siert hem enorm.

6 jaar terug nog getrouwd met een jonge bloem en hiermee het genot van een dochter mogen ervaren. Helaas is deze relatie vorig jaar op de klippen gelopen. Vrouw en dochter het huis uit en na maanden had Hans zijn positieve geest weer gevonden.

Naar omstandigheden was Hans afgelopen Oktober genoodzaakt de meiden weer in huis te nemen met de nodige stress. Nu een half jaar verder hebben zij hun draai weer weten te vinden. Hans geniet enorm van zijn dochter en dit is prachtig om te zien.

Helaas is Hans deze winter door zijn aandoeningen (Spierziekte, Diabetes, Astma, COPD en Hartritmestoornissen) meerdere malen opgenomen in het ziekenhuis. Hier heeft hij gevochten voor zijn leven en gewonnen. Toch is het een realist en wil de lieve man deze zomer zoveel mogelijk herinneringen maken samen. Samen met zijn dochter Zoë, zijn inwonende ex vrouw en samen met zijn vrienden.

Dit wordt bemoeilijkt door een laag inkomen en enige schulden, welke Hans liever niet wil nalaten. Toch willen wij als vrienden samen met jullie hulp de middelen bieden om nog leuke dingen te gaan doen. Hij wil graag zijn familie bezoeken, maar die wonen verspreid over het hele land. Dierentuin met Zoë, theater, een keer uit eten om de relatie met zijn Ex te bevorderen. Of een terrasje pakken met zijn vrienden.

Met extra hulp van jullie kunnen wij hun mooie herinneringen bezorgen.

 

Tjalling Dijksma
20-03-2019

Goede berichten voor het stel. Door belastingmeevaller en een paar toezeggingen is het streefbedrag terug gebracht naar 2500 euro!


20 donaties
€ 625,00
Doel: € 2.500,00
25%

Deze actie is gesloten.