Disneytrip voor gezin van woningbrand

Disneytrip voor gezin van woningbrand | Geld inzamelen
 
 
Op 22 januari is een jong gezin met drie kinderen getroffen door een brand.

Een felle brand heeft woensdag 22 januari het gloednieuwe droomhuis van een jong gezin zwaar beschadigd. Na twee jaar toeleven naar de oplevering was het eind november eindelijk zover om hun huis te gaan bewonen. Na een periode van klussen was nu eindelijk de tijd aangebroken om te genieten van de rust en de woning. 

Helaas is de realiteit anders en zijn ze na een maand alles kwijt geraakt door de brand. Gelukkig zijn ze erg goed verzekerd en zal hun droomhuis weer opgebouwd worden.Desondanks is het een zeer ingrijpende gebeurtenis geweest voor het gezin.

Wij gunnen ze een tripje naar Disneyland Parijs met het hele gezin om zo even te genieten.

https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/20-branden/31233-gewonde-bij-uitslaande-brand-op-de-agaat

 

Renée Martens
29-01-2020

Lieve bijzondere mensen,

Naast veel verdriet, trauma, angst en onzekerheden voelde wij ook iets veel groters. bovenal veel LiEFDE, saamhorigheid, steun& hulp.
Het was zo liefdevol uit bekende maar ook onbekende hoeken dat het zelfs soms overweldigend voelde. Wij zijn iedereen zo ontzettend dankbaar en willen dan ook iedereen bedanken voor de liefde, en er voor ons zijn, voor de kracht voor de lieve berichten en alle hulp dat wordt aangeboden.
Het is gewoon niet in woorden uit te brengen hoe ontzettend geliefd we ons naast alle ellende hebben gevoeld.

Het is voor nu nog steeds onwerkelijk, we worden zo geleefd door alles wat er geregeld moet worden, maar we geloven echt dat we als gezin ook dit kunnen trotseren zeker met alle liefde&steun die wij om ons heen hebben en voelen.

Ook huisvesting gaat de goede kant op en ook hierbij willen wij alle mensen die hier liefde en energie hebben in gestokken in ontzettend bedankten.

Wij willen ook iedereen bedanken voor de doneeractie, super lief en ook dit is weer onzettend overweldigend. Alle lieve berichten die wij lezen en ook zoveel mensen die wij niet kennen.

#donkerewolken #brengenmensendichterij #danisliefdealleswatbelangrijkis #wateenlievemensenhebbenwijomonsheen. #LIEFDESTEUNVANUITHEELZOEFERMEER.
#zodankbaar. #postdelenmag


167 donaties
€ 3.946,00
Doel: € 5.000,00
78%