Disco zonder drempels landelijk

Disco zonder drempels landelijk | Geld inzamelen
 
 
Disco zonder drempels mensen met een beperking kunnen ook feesten

Hallo ik zal mij even voorstellen Ik ben Dj cripple x.

De naam zegt het al Ik ben een DJ die een beperking heeft Ik ben namelijk rolstoelgebonden.

Sinds een aantal jaren ben ik een DJ treed ik op feesten en partijen Dit doe ik allemaal vrijwillig omdat ik graag wil laten zien dat mensen met een beperking wel degelijk dat iets in staat zijn.

Ik organiseert 2 keer per jaar voor mensen met een beperking een Disco zonder drempels.

Ik ben met dit prachtige idee gestart omdat ik heb gemerkt dat er voor mensen met een beperking weinig tot geen uitgaansmogelijkheden zijn in het reguliere uitgaansleven.

Ook mensen met een verstandelijke beperking zouden heel graag vaker een leuke middag of een leuke avond willen hebben dan middag van een aantal leuke dj's of een aantal leuke zangers.

Omdat ze dit vaak door een beperking in het reguliere uitgaansleven niet kunnen beleven.

Dus ben ik met dit initiatief gestart om deze doelgroep ook een plek te kunnen geven waar ze is lekker los kunnen gaan op een eigen manier en ook op een veilige manier en daarom organiseer ik een aantal keren per jaar een Disco zonder drempels.

De afgelopen keren heb ik heel veel steun mogen ontvangen van een aantal zeer prominente artiesten waar ik erg trots op ben waaronder bijvoorbeeld Jeroen post ex presentator DJ TMF.

En met ondersteuning van clup Welzijn

En het fantastische DJ Duo ouwe jongens krentenbrood plus een aantal lokale artiesten ik ben hun steun erg dankbaar.

De laatste editie waren er meer dan 100 mensen de eerste keer hadden we slechts 50 mensen Dus er zit een behoorlijk groeien in.

Helaas is de werkelijkheid ook zo dat dit soort evenementen ook geld kosten en ik helaas niet alles uit mijn eigen zak kan blijven betalen.

De voorgaande keren hebben we geluk gehad met een aantal belangrijke sponsoren waaronder de Rabobank.

Om de volgende editie van de Disco zonder drempels in de P 3 Poppodium Purmerend te kunnen realiseren in december doe ik een heel vriendelijk beroep op iedereen die dit bericht leest.

Wil ik  u vragen om dit unieke initiatieven ook te ondersteunen door middel van een kleine bijdrage iedere bijdrage is van harte welkom.

Hieronder plaats ik de link van de uitzending van SBS 6 van Hart van Nederland van de eerste editie Disco zonder drempels in het Poppodium Purmerend P3 afgelopen december.

Kopieer de onderstaande link en kijk naar de uitzending van SBS6 dan wordt alles duidelijk.

Door middel van deze wanneer hoop ik genoeg geld te kunnen inzamelen om een derde editie te kunnen realiseren voor deze fantastische doelgroep.

Iedereen die een donatie doet is ook van harte uitgenodigd om bij de volgende editie aanwezig te zijn zodat u met ze alle kunt zien waar u. Een bijdrage aan gegeven heeft.

U maakt ieder geval deze doelgroep heel erg bij wanneer de volgende discobeer gerealiseerd kan worden.

Zie onderstaande link Ik hoop op enorm veel steun.

Heel veel groetjes DJ cripple x

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 92,00

Deze actie is gesloten.