Digitale steunkaarten actie De Haverbode | Geld inzamelen
 
 

Digitale steunkaarten actie De Haverbode

Vanwege de covid 19 pandemie bieden we onze steunkaarten actie digitaal aan.

Op zaterdag 16 Januari zullen wij traditiegetrouw onze carnavalskrant De Haverbode huis aan huis bezorgen. Dit bezorgen gebeurt zonder aanbieden van steunkaarten om contact momenten te voorkomen. Aan De Haverbode zullen we dit seizoen een digitale doneeractie koppelen waarbij we een gedeelte van de opbrengst zullen doneren aan het vrijwilligersinitiatief BUNDENUSAMEN, beter bekend als "Ut Zaelke".

Middels de doneeractie bent u in de gelegenheid om op eigen inzicht een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging. Wij zullen 20% van het gedoneerde bedrag schenken aan het vrijwilligers initiatief BUNDENUSAMEN.

Doelstellig BundeNuSamen (Ut Zaelke):

BUNDENUSAMEN wil anderen helpen bij het verhogen van de participatie in de maatschappij en mensen samen brengen.
Op de eerste plaats gaat de aandacht uit naar mensen die geen goed functionerend netwerk van vrienden, familie of bekenden om zich heen hebben en er dus min of meer alleen voor staan.
Voor deze mensen is het moeilijk om hulp te vragen. BNS wil deze stap gemakkelijker maken. Daarnaast wil BNS een netwerk realiseren waarin hulp bieden en hulp vragen naar elkaar toe gemeengoed wordt binnen de buurt.

Wij als CV De Havermennekes juichen dit burgerinitiatief enorm toe. Juist in deze moeilijke periode is verbinding middels steunend netwerk een groot goed. |
We hopen dan ook dat jullie massaal een donatie willen doen, die ten goede komt aan dit mooie doel.

Haw Pin!!!

Alaaf,

CV De Havermennekes

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

72 donaties
€ 671,00