Dierenweide Sommelsdijk

Dierenweide Sommelsdijk | Geld inzamelen
 
 
Hoi, ik ben Peter! Samen met mijn gezin beheren wij de dierenweide in Sommelsdijk, sinds..

Hoi, ik ben Peter. Samen met mijn vrouw en twee zoons zorgen wij voor de dierenweide aan de Koolmees en Grutto in Sommelsdijk.
 
Tot 2015 was de gemeente verantwoordelijk voor het onderhoud van de weide en de verzorging van de dieren. Door bezuinigingen van de gemeente kon het beheer niet langer worden betaald en de enige optie was om de dierenweide te sluiten. Ik vond het fantastisch om te zien hoeveel opa’s, oma’s, ouders, kinderen en dierenliefhebbers langs de weide liepen om een stukje brood te geven of naar de dieren te kijken. Ik heb me daarom aangeboden het beheer vrijwillig over te nemen.
 
In de tussentijd hebben wij de dierenweide opgeknapt en is er een aantal nieuwe dieren bijgekomen! Het beheer komt bijna volledig voor onze eigen rekening. Vind je dit een goed initiatief voor de buurt en steun je de dieren? Vind je het leuk dat er nieuwe dieren bij komen? Steun ons dan. 

Volg ons ook via de social media kanalen. Vind ons via 'Dierenweide Sommelsdijk'. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
91 donaties
€ 1.589,00