Dierenvoedselbank Apeldoorn

Dierenvoedselbank Apeldoorn | Geld inzamelen
 
 
Dierenvoedselbank Apeldoorn is dringend op zoek naar financiële steun

Wij (Nicole en Willeke) zijn sinds september 2017 de trotse oprichters van Stichting Dierenvoedselbank Apeldoorn. De voedselbank voor dieren is een initiatief om dieren in Apeldoorn en omgeving niet de dupe te laten worden van de financiële problemen van hun baasje. Inmiddels helpen we maandelijks de dieren van bijna 100 cliënten binnen de gemeente.

Op dit moment hebben we onze "voorraad / opslag" verdeeld over 3 depots. Dit is onoverzichtelijk en niet efficiënt werkbaar. Een grote "betaalbare" opslag / werkruimte zou uitkomst bieden.

Tevens willen we het diervoer duurzaam gaan uitgeven. Dit houdt in dat we het diervoer via een ruilsysteem (emmers) willen gaan uitgeven. Wij geven een volle emmer diervoer en ontvangen de keer erop een lege emmer retour, i.p.v. de plasticzakken die we nu maandelijks meegeven. Dit zal een verbeterslag voor het milieu betekenen.

En we kunnen het geld goed gebruiken voor de dieren die speciaal voer nodig hebben, denk aan allergieën. Voor deze dieren kunnen we met dit geld speciaal voer kopen en zijn we niet afhankelijk van donaties.

Iedere donatie is van harte welkom, alvast enorm bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 125,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.