dierenartsrekening Hayley

dierenartsrekening Hayley | Geld inzamelen
 
 
Hoge dierenartskosten voor mijn lieve poes. Ik kan de rekening niet betalen.

Mijn poes is een binnenkat maar soms glipt ze weleens op de balkon ik haal haar dan wel altijd binnen. Alleen ging het 13 april mis, ze was naar buiten geglipt en ik heb dit niet in de gaten gehad. Ik weet niet hoe het is gebeurd maar mijn lieve poes Hayley is van 9 hoog naar beneden gevallen. Op dit punt wist ik nog niet dat ze weggeglipt was. Ik stond op de balkon en keek ineens naar beneden.
Ik keek over de railing van mijn balkon en zag mijn poes op de grond liggen.
Ik haastte mij naar beneden. Ik was erg geschokken ze is nog heel jong maar 10 maandjes jong. Eenmaal aangekomen bij de poes zag ik dat ze heel veel pijn had. Ik heb eerst de dierenambulance gebelt en hun adviseerde mij om naar de dierenarts te gaan.
Ik wist al dat ik dit niet kon betalen omdat ik de laatste tijd krap bij kas zit. Ik kon het alleen niet over mijn hart laten om mijn poes niet te laten onderzoeken.
Bij de dierenarts hebben ze haar nagekeken en foto's gemaakt. Ze had een klaplong en een klein scheurtje bij haar long. Ze moest die nacht blijven in het dierenkliniek. Nadat ik haar mocht ophalen moest ik haar elke avond medicatie geven en zorgen dat ze veel rust houdt. Een week later moest ik terugkomen voor de hercontrole of alles goed aan het helen is. Hierbij hebben ze weer een foto gemaakt waarruit bleek dat ze ook een bloeding bij haar heupen heeft en nog steeds rust moet houden. Mijn lieve schatje leeft nog dat is het belangrijkste en tot op de dag van vandaag gaat het al stukken beter met haar. Ze begint al weer te spelen en de kroelen in mate natuurlijk. Ik zit nu alleen met de rekening voor de dierenarts en hoop dat mensen mij en mijn kleine schatje willen helpen met de kosten. Maar laten we tussen dit alles niet vergeten dat het toch een klein wondertje is dat mijn schat de val van 9 hoog overleefd heeft. Dit is voor mij meteen een grote les geweest en heb een hor op de deur geplaatst om dit in de toekomst te voorkomen. Wie wil mij helpenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 136,00
Doel: € 600,00
22%

Deze actie is gesloten.