Dierenarts rekening van Lady

Dierenarts rekening van Lady | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt ons een klein beetje na al deze ellende?

Zoals vele mensen weten hebben wij begin april een hell moeten doorstaan. 

Vorig jaar stond mijn zelf gefokte merrie te koop.  We hebben veel doorstaan.  Helemaal zelf opgeleid tot het Z1. Je kon voor de wagen,  cross country,  springen tot wel 1.35 . Alhoewel super veelzijdig. Ik had mijn bekken gebroken en kon er niet aan denken hoe het zou moeten zonder jou,  dus ik heb je uit de verkoop gehaald.  Je reageerde zo heftig toen Fayola werd geboren in 2016 , je was een geboren moeder!  Je vloog bijna de stal uit van vreugde. We hebben dus besloten om je niet te verkopen,  maar als fokmerrie in de zetten.  Wel werd je wekelijks gereden door verzorger Sylke. 

 

Na 9 maand dracht vond ik jou puffend en persend aan in de box.  Ik moest normaliter naar school.  Ik heb direct de dierenarts gebeld.  Ik was helemaal alleen.  Ik heb een uur op de dierenarts gewacht,  ondertussen was Sylke al gearriveerd.  Je had een prachtige valk merrie op de wereld gezet.  Helaas met waterhoofd...  Ze mocht een kleine minuut leven... Je was erg sneu dat je geen moeder zou worden , dus we hebben je aangeboden als pleegmoeder. Je werd trotse moeder van fries veulen Dirk. Helaas mocht dat niet lang duren... Je at niet meer en had ondertempratuur. Je moest naar de kliniek aan het infuus. Bij het opvoelen kwam er vreselijk nieuws dat je een scheur van 10 cm had in de baarmoeder... Einde verhaal... We zijn er allemaal kapot van..

Na alle ellende komt natuurlijk de rekening.. Die dik 1500 euro is..  Zijn er lieve mensen aanwezig die ons een beetje steunen kunnen?  Alle kleine beetjes helpen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 1.500,00
1%

Deze actie is gesloten.