Deelname Breslau Rally Jip Saris en Jos Beekman | Geld inzamelen
 
 

Deelname Breslau Rally Jip Saris en Jos Beekman

In 2020 is het na lang bouwen eindelijk zo ver deelname aan de Rallye Breslau!

Sinds het eerste offroad bezoek in Polen in 2007 wisten we het zeker. We gaan de Breslau Rallye zelf een keer rijden. Een week lang hardcore offroad, een uitputtingslag voor mens en machine. Tegenslagen tijdens de (her)bouw van de Nissan Patrol zorgde ervoor dat eerdere deelname niet lukte. Maar met veel hulp en steun van het team hebben we in December 2019 de knoop doorgehakt en ingeschreven in de zwaarste en grootste (amateur) 4x4 rally van Europa.

Vering is top, de beste lier voorop die je kan wensen, maar nu afwerken en er naartoe rijden. En dat kost stiekem heel veel kleine beetjes. Daarom zijn we ook op zoek naar heel veel kleine beetjes. Geen enkele sport kan bestaan zonder sponsoring, groot of klein. Ook deze niet. Help ons met een jerrycan diesel of een bijdrage voor die extra set lampen die we zo hard kunnen gebruiken.

Alvast bedankt voor je steun, Jip Saris en Jos Beekman

Foto Dutch Rally Press

Jip Saris
12-06-2020

Rally Breslau verschoven naar September 2020.


Door het Corona virus en de bijhorende lockdown, is het de afgelopen maanden onmogelijk geweest om iets te organiseren, of om veilig te reizen binnen Europa. De organisatie heeft daarom besloten om de rally te verplaatsen naar 15-19 september 2020.
Hopelijk kunnen wij dan in goede gezondheid het avontuur alsnog aangaan. De auto is er bijna klaar voor, nu alleen nog de reservedelen verzamelen. En nog steeds kunnen wij een aantal jerrycans diesel gebruiken!

Blijf ons volgen!

Jip en Jos 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 500,00
Doel: € 2.500,00
20%