december actie

december actie | Geld inzamelen
 
 
inzameling acties voor minima gezinnen decembermaand

Beste mensen,
Ik neem bij deze de vrijheid om uw aan te schrijven.

Ik zal me eerst even bij u introduceren. Wij zijn de stichting ‘Een speciaal gebaar’ en zijn actief binnen de regio Gennep, Cuijk, Boxmeer en Wijchen.

Wij zijn vaders en moeders die het financieel ook zwaar hebben gehad, en weten hoe het is om je kinderen niet alles te kunnen geven wat je graag zou willen, omdat er simpelweg niet de financiële middelen voor zijn. Wij werden geholpen door vrienden, bekenden en familie. Maar helaas heeft niet iedereen een dergelijk vangnet.

Om dit enigszins te ondervangen is de stichting ‘Een speciaal gebaar’ in het leven geroepen.

Door middel van onze acties helpen wij de kinderen van de verborgen armoede. En uiteraard gaan onze gedachten dan ook naar de Decembermaand, wat toch voor ieder kind een speciale maand is. Want Sinterklaas in natuurlijk HET feest bij uitstek voor kinderen.

Onze stelling is dat geen enkel kind de dupe mag worden van de financiële perikelen van de ouders, dus we proberen bergen te verzetten om juist deze kinderen de Sinterklaas van hun leven te geven.

En daarbij komt eigenlijk ook onze vraag zouden jullie een kleine bijdrage kunnen missen zodat wij deze kinderen ook een echt geweldig sinterklaasfeest kunnen bezorgen. We zijn een stichting die draait op vrijwilligers en geen inkomsten genereert. De financiële middelen ontbreken dan ook om inpakpapier en nieuw speelgoed te kunnen kopen. Mijn wellicht heel brutale vraag aan u is dan ook of u genegen zou zijn om ons te helpen in de vorm van een kleine giften, zodat we deze kinderen van de verborgen armoede ook een geweldig sinterklaasfeest kunnen aanbieden.

Ik hoop op een positief bericht van uw kant.


Met vriendelijke groet,

Corina Willlems

Stichting ‘Een speciaal gebaar’

Brugstraat 93

6591 BB Gennep

06-42204843Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 152,00
Doel: € 1.000,00
15%

Deze actie is gesloten.