De Wonderdagen

De Wonderdagen | Geld inzamelen
 
 

Festival De Wonderdagen bezorgt kinderen een actieve, sociale, gezonde en vooral leuke dag!

Stichting Breed Geluk, samen met al haar partners, organiseert al enkele jaren tijdens de kerstvakantie een toegankelijk Haags Kinderfestival. Dit evenement is voornamelijk bedoeld om kinderen die tijdens de vakantie thuisblijven, met inbegrip van kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen, een mooie dag te bezorgen.

360 tot 400 kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen in de vorm van een vakantiekamp, verdeeld over 4 dagen, meedoen aan verschillende educatieve, sportieve, creatieve en vooral sociale activiteiten.
Even weg van huis, toch een beetje vakantie en geprikkeld worden door allemaal nieuwe sporten, muziek, cultuur, spellen en meer. 

Wij hebben uw hulp nodig!
Om ieder jaar weer een mooie meerdaagse editie neer te kunnen zetten doet Stichting Breed Geluk er alles aan om de bergroting rond te krijgen. Met als uitgangspunt de eigen bijdrage/entree voor de kids zo laag mogelijk te houden.  Zelfs maar 5 euro kan voor bepaalde gezinnen met bv. meerdere kinderen een flink bedrag zijn.

Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen, kunnen wij uw hulp/donatie goed gebruiken en helpt u direct mee om het festival toegankelijk te maken en te houden voor iedereen. 

Meer informatie over de Wonderdagen of Stichting Breed Geluk en haar andere projecten zie:
https://www.facebook.com/wonderdagen/ en www.breedgeluk.nl 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00
Doel: € 5.000,00
1% / 215 dagen te gaan