de wensstichting Drenthe Jungfrau Marathon

de wensstichting Drenthe Jungfrau Marathon | Geld inzamelen
 
 
de jungfrau op voor het goede doel de Wensstichting Drenthe!

Ik zal beginnen ons voor te stellen. Wij zijn hardloopgroep “De Gladiolen” uit Erica, hoezo de naam Gladiolen denkt u misschien? Nou.., daar denken we zelf ook nog steeds over na… Maar een hardloopgroep dus. 5 fanaten die op een goede dag, voor sommige na een glanzende voetbalcarrière, en voor sommige nog tijdens het beoefenen van de balletjes sport, besloten om eens raar te doen en een marathon te gaan lopen. Tja waarom niet toch…. Nu heb je voor een marathon een aantal eigenschappen nodig. Moed, talent en ontzettend veel doorzettingsvermogen (zonder redt je het echt niet), nou het talent is niet bij ons allen in hele grote mate aanwezig, het doorzettingsvermogen des te meer. Inmiddels hebben we allen meerdere halve en hele marathons achter onze naam staat (De Gladiolen bestaat trouwens uit 4 hele Gladiolen en 1 halve…. Raad zelf maar waarom!☺)
Nu staan we voor de grootste uitdaging als hardloper, de Jungfrau Marathon in Zwitserland. Door vele de zwaarste marathon ter wereld genoemd, waarom? De wedstrijd telt in totaal 1829 hoogtemeters en 305 meters bergafwaarts. Het hoogste punt van de wedstrijd ligt op 42 km met 2205 meter boven zeeniveau.
Nu kiezen wij er zelf voor om de grootste sportieve prestatie van ons leven aan te gaan maar er zijn heel veel mensen, waaronder helaas veel kinderen die de keus niet hebben maar getroffen worden door een ziekte of die onder zeer moeilijke omstandigheden moeten opgroeien. Voor deze kinderen willen we via ‘Wensstichting Drenthe’ wat terug doen. Deze stichting heeft als motto “Wij laten kinderen stralen”.
Geef alstublieft voor deze kinderen, laat deze kinderen stralen, en dan ook nog kinderen uit onze eigen provincie!. De opbrengst gaat 100% naar dit zeer goede doel want wij realiseren ons “niet iedereen heeft een keus……..”!

voor meer informatie over de wensstichting:

 

https://www.wensstichtingdrenthe.nl/


De Gladiolen
Harold Lathouwer, Arjan Hartmann, Jeroen Bergsma, Ernst Lippold en Jeroen VehofEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
103 donaties
€ 3.691,00

Deze actie is gesloten.