De vloer van Van Planten

De vloer van Van Planten | Geld inzamelen
 
 

Zoals je wellicht gezien hebt op onze prachtige insta-pagina hadden we door problemen met de riolering last van stank in het restaurant en tot overmaat van ramp kwam daar een enorme lekkage van de CV-installatie bij. Inmiddels zijn beide problemen gelukkig verholpen, maar onze vloer is onherstelbaar beschadigd.

Er moet dus een nieuwe vloer komen. Helaas zijn wij door de corona-lockdowns van de afgelopen 2 jaar door ons volledige spaargeld heen en de verzekering vergoedt lang niet genoeg om een nieuwe, duurzame vloer aan te schaffen. We hebben een bedrag van € 2500,00 nodig om jou snel weer in een fijn restaurant, zonder nare geur en natte, kromgetrokken vloer te kunnen verwelkomen. Kun jij ons helpen? Een klein bedrag zou al superfijn zijn!

Omdat een nieuwe vloer even op zich laat wachten en wij in de tussentijd echt niet stil gaan zitten, zullen we ons restaurant voorlopig gezellig aankleden met kleedjes van onze favoriete kringloop Wawollie. Tijdelijk een andere sfeer en uitstraling dan je van ons gewend bent, maar het eten zal er natuurlijk niet minder lekker om smaken! 

We hopen dat je ons kunt steunen, want met z’n allen hebben we dit vast snel bij elkaar. Je zou ons er in ieder geval enorm mee helpen. 

 

Heel veel liefs,

Team restaurant VanPlanten

 

Instagram: https://www.instagram.com/restaurantvanplanten/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

104 donaties
€ 2.885,00
Doel: € 2.500,00
115%