De verdronken sleutel

De verdronken sleutel | Geld inzamelen
 
 
Door een kleine onoplettendheid is de sleutel van de huurbus op Urk verdronken

De verdroken autosleutel

Wij huren altijd een bus om onze wedstrijden te gaan roeien, en aangezien we overal in Nederland roeien is dat best regelmatig. Nu is de laatste keer een ongelukje gebeurd. Bij het uit de boot halen van mijn jack zag ik tot mijn schrik iets in het water vallen en belletjes. Na grondig zoeken en de ijdele hoop dat het mijn bril was,bleek dat de sleutel van de huurbus te zijn. Stom natuurlijk, rits niet dichtgedaan. 

Een tweetal magneten opgehaald, havenmeester erbij ("ja sleutels zinken recht naar beneden") maar tevergeefs, 2 uur bezig geweest, allemaal schroot en oude bouten naar boven gehaald, maar geen autosleutel. Uiteindelijk was 1 van de vriendinnen zo lief om de reservesleutel op te halen en naar Urk te brengen. 

De grote schrik kwam een paar dagen erna toen de verhuurder zei dat een sleutel bij Fiat € 480,- kost ! Uiteindelijk hebben we een vervanger gevonden voor € 178,- wat voor een roeiteam die veel wedstrijden roeit best veel is, vandaar dat we proberen om via crowdfunding de kosten te dekken. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 178,00
Doel: € 178,00
100%

Deze actie is gesloten.