De uitvaart van je leven

De uitvaart van je leven | Geld inzamelen
 
 
Help mee om Elise de uitvaart van haar leven te geven!

De uitvaart van je leven

Stel je voor, je bent 26 jaar, hebt een mooi appartementje vlak aan zee en de liefste hond die er bestaat. So far so good. Je hebt de pech dat je Cystic Fibrosis hebt, maar kreeg in 2014 gelukkig nieuwe longen. Helaas bleven gezondheidsproblemen zich daarna opstapelen. Een maagverlamming, diabetes, nierfalen. Dit is het verhaal van Elise Moll. Ze bracht het afgelopen jaar meer tijd door in het ziekenhuis, dan in haar geliefde huisje in Vlissingen. Maar wie aan Elise denkt, denkt aan haar enorme levenslust en haar wilskracht. Ze grijpt iedere mogelijkheid aan om beter te worden en toont keer op keer hoe sterk ze is. Helaas gaat haar gezondheid verder achteruit. En nu zijn Elise haar laatste dagen en uren dan toch aangebroken. 

Elise heeft nog één grote wens, ze wil dat heel Vlissingen voor haar uitloopt bij haar uitvaart. En als je zoveel publiek verwacht, heb je natuurlijk een goede locatie nodig. Elise wil daarom heel graag dat haar uitvaart in de Lasloods in Vlissingen plaatsvindt. Als dat niet de uitvaart van je leven is…

Wij willen haar en haar familie helpen om dit te realiseren. Daarnaast verdient Jacobie, de moeder van Elise, ook onze hulp. Zij heeft naast haar werk in de thuiszorg de afgelopen jaren intensief voor Elise gezorgd. Dat doet ze met zoveel liefde en op een geweldige manier, maar het betekent ook dat ze de afgelopen tijd minder kon werken en dus minder inkomsten had. We gunnen het haar dat ze na deze periode de tijd krijgt om, op de manier die zij zelf wil, bij te komen van een heftige tijd. Dit alles zonder financiële zorgen.

Kijk ook op Elise haar blog: https://smize.blog/over/. Ze neemt je op een bijzonder mooie en altijd optimistische manier mee in haar leven.

Je weet dat de wijzer blijft draaien
Je weet dat het nooit anders wordt
Je weet dat je tijd niet kunt stoppen
Maar we doen wat we kunnen

Vrienden van Elise
13-04-2019

Bericht van de familie van Elise:

🌷Het was allemachtig prachtig🌷

Lies kreeg de uitvaart die ze wenste en verdiende. Ze zou eens moeten weten wat ze allemaal teweeg heeft gebracht. Ik denk dat Lies zich daarboven kapot lacht en verbaasd is over hoeveel levens ze geraakt heeft.

Aan iedereen: Dank! Dank voor alle donaties, jullie aanwezigheid bij de uitvaart en steun/betrokkenheid op welke wijze dan ook. Alleen maar liefde 💗.


Vrienden van Elise
06-04-2019

De uitvaart voor Elise in de Lasloods gaat lukken, maar de financiële middelen zijn nog niet toereikend. Delen en doneren blijft daarom nog steeds nodig en wordt enorm gewaardeerd. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen dat al gedaan hebben! Laten we alles uit de kast halen om te zorgen dat haar familie deze periode zonder financiële zorgen kan doorkomen.

 


Vrienden van Elise
04-04-2019

Van de familie van Elise hebben we het volgende bericht ontvangen:

Vannacht is Elise om 2.20 rustig in haar slaap overleden. Dit heeft zij op haar eigen Elise wijze gedaan: op de verjaardag van mama. Wat heeft ze het ongelofelijk goed gedaan en wat zijn we ontzettend trots op haar. Het is goed zo. Eindelijk heeft ze haar welverdiende rust gevonden. Wij zullen haar altijd bij ons dragen11


819 donaties
€ 15.105,00
Doel: € 15.000,00
100%