De Torfkes Venlo

De Torfkes Venlo | Geld inzamelen
 
 
De Törfkes komen er aan help jij ons mee om goed voor de dag te kunnen komen?

Wij zijn het recent opgericht jeug vastelaoves gezelschap De Törfkes in de Heilig Hart parochie van Venlo die nieuw leven in de jeug vastelaovend in deze wijk wil gaan blazen. Op deze manier streven wij er naar de jeug vastelaovend binnen groot Venlo verder uit te breiden en daarmee voor de toekomst veilig te stellen door de jeugd al vroeg kennis te laten maken met de vele vastelaoves tradities welke Venlo rijk is.

Om goed te kunnen starten is het zeer wenselijk dat onze jeugdleden zich op een Törfkes waardige wijze kunnen presenteren en dat de jeugdleden in de leeftijd van 8 tm 18 jaar kunnen genieten van leuke jeugd aktiviteiten die georganiseerd gaan worden. Om dit te kunnen realiseren vragen wij uw hulp. Met uw financiële bijdrage kunnen wij de 20 (!) jeugdleden van De Törfkes gaan voorzien van gepaste kleding & attributen, ook al zal deze pas in 2022 van start kunnen gaan ivm Corona.

Namens alle jeugleden willen wij u hartelijk bedanken voor uw steun. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 22,00