de Rijdende Theetuin

de Rijdende Theetuin | Geld inzamelen
 
 
help de Rijdende Theetuin weer op weg

 Sinds 2001 heeft het wijkplatform Delfshaven de wijk Delfshaven op unieke wijze weten te ondersteunen met de door hem ontwikkelde methodiek : de Rijdende Theetuin.

Niet alleen heeft de methodiek aandacht op zichzelf gevestigd door de opvallende verschijning van de verschillende voertuigen die als basis voor deze methodiek worden/werden gebruikt, maar de methodiek heeft zich zichzelf bewezen doordat er veelvuldig op allerlei niveaus door verschillende partijen gebruik is gemaakt van de resultaten van de inzet van deze succesvolle methodiek.

Vorig jaar hebben we door de komst van de milieuzone in Rotterdam afscheid moeten nemen van de Spijkstaal wagen welke de basis was voor de Rijdende Theetuin..

Als alternatief is er gekozen voor een caravan welke na enige aanpassingen prima de taak van de wagen kon overnemen.

Helaas hebben we de laatste maanden moeten constateren dat de parkeerplek plek geen veilige plek is.

Er is sinds februari 2017 3x in de caravan ingebroken door individuen die hem dan als slaapplaats gebruiken.

Het uiteindelijk resultaat hiervan is dat de caravan volledig onbruikbaar is aan de binnenkant, vervuild , vernield en dat wat er nu eenmaal niet uit gehaald kon worden aan inventaris is met grof geweld eruit getrokken.

De caravan was WA verzekerd daar volledige verzekering te kostbaar zou zijn en het beschikbare budget te beperkt.

Het wijkplatform Delfshaven Zuid wil deze methodiek niet voor de wijk verloren laten gaan maar ziet alleen maar toekomst voor deze methodiek wanneer er een veilige parkeerplek is gevonden.

We willen heel graag in de wijk investeren en met een nieuw uitgewerkt plan inzetten zodat deze vanuit het oogpunt van samenwerking en participatie dan door meerdere partijen kan worden ingezet op verschillende niveaus.

Onze vraag aan u is of jullie willen bijdragen in de aanschaf van een nieuwe en veilige wagen zodat de Rijdende Theetuin nog jaren kan voortbestaan.

een geweldige gift van 1000.00 Euro van  ERA Contour gaf ons een eerste duw in de goede richting waarmee we vol vertrouwen de toekomst in gaan.

 

Wij hopen dan ook van harte dat u onze noodkreet begrijpt en de bereidheid heeft om ons te helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 210,00
Doel: € 4.500,00
4%

Deze actie is gesloten.