de Reis naar Geluk van droom naar tastbaar!

de Reis naar Geluk van droom naar tastbaar! | Geld inzamelen
 
 
Leren en groeien met en door A. Hicks een leerstoel om verder uit te dragen.

 

Mijn wens

Ik wil graag mee met de spirituele reis in de vorm van een Riviera Cruise met Abraham Hicks in september 2017 zodat ik kan investeren in mezelf en daarmee kan investeren in andere mensen. Zo kan ik andere mensen leren hoe je je droom kan verwezenlijken en hoe je angstloos je leven kan veranderen.

 


Missie en passie

Sinds kort heb ik mijn hele leven omgegooid: Mijn baan als executive secretary opgezegd om mijn hart te volgen namelijk mensen helpen van ongelukkig of niet vrij zijn, naar vrijheid in hun hoofd.

Eind 2017 studeer ik af als coach en kan ik mensen begeleiden vanuit een bewezen werkende methode.

 


Law of Attraction

Een tijd geleden kwam Abraham Hicks in mijn leven: ik kreeg inzicht in de Wet van de Aantrekkingskracht! Ik beluister en bestudeer alle filmpjes zoveel mogelijk vanuit een open mind en visie, waarbij ik mezelf dagelijks train om te bereiken wat mijn hart graag wil. Lang geleden heb ik mijzelf wel eens gedurende een jaar getraind. Het doel was het vermaterialiseren van mijn gedachten. Visualiseren op dat wat voor mij gemakkelijk en prettig werkt. Een voorbeeld als ik auto rijd gaat stel ik mezelf voor dat net voor het moment dat ik aan kom rijden het stoplicht op groen gaat. Ook stelde ik me een mooie parkeerplaats op drukke gelegenheden voor en die krijg ik op een schaal van 9 op 10 keer! Je kan dus alles creëren wat je wil! Dat past mooi bij vrij zijn, gelukkig zijn. Wat een ontdekking! 

 


Investeringskosten

Het totaalbedrag komt neer op 5000 euro.

Alle huidige tastbare pijlen wijzen er op dat zoveel geld op korte termijn ontvangen niet mogelijk is. Die reden maakt de uitdaging des te groter en hiermee kan ik bewijzen dat alles wat je hart wil, wel mogelijk is, ja ook voor jou!

 


Wat je er voor terugkrijgt?

Een verslag van de reis! In de vorm van een blog.

En, belangrijk, het bewijs dat gedachten en visualisaties zich kunnen verwerkelijken naar een gematerialiseerde vorm. Met deze actie het doorgeven van deze wezenlijke informatie. En door en via mij kunnen vele anderen hun ongelukkige leven keren.

Investeren in mij is bijdragen aan geluk!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 295,00
Doel: € 5.000,00
5%

Deze actie is gesloten.