DE OUDE BIEB

DE OUDE BIEB | Geld inzamelen
 
 
OntMoeten aan de koffietafel

HELP!
Wij zijn DE sociale huiskamer van de wijk Lewenborg in Groningen maar in juli 2020 worden we dakloos! Het pand waar wij nu gebruik van maken wordt dan gesloopt. Dan staan we op straat en onze bezoekers en vrijwilligers ook. Dat mag natuurlijk niet gebeuren!


Omdat De Oude Bieb moet verhuizen, zijn wij een doneeractie gestart. Met een zak geld gaan er deuren voor ons open. HELP JIJ ONS MEE?  

DE OUDE BIEB
Wij zijn een wijkinitiatief dat opgezet is DOOR wijkbewoners en VOOR wijkbewoners. In ruim vier jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een onmisbare plek in de wijk. Een plek voor mensen in eenzaamheid, armoede en voor mensen die weer actief willen worden in de samenleving. De Oude Bieb heeft voor heel veel mensen gefungeerd als springplank: naar dagbesteding, vrijwilligerswerk, een participartiebaan, opleiding en zelf als doorstroomplek naar betaald werk. De essentie van de Oude Bieb is dat de inkomsten van de winkel ten goede komen aan wijkbewoners, zodat alle activiteiten en maaltijden gratis zijn en zodat iedereen mee kan doen. 

Kortom een plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie!

LIEVE MENSEN
Wij willen alle mensen en organisaties die De Oude Bieb een warm hart toedragen, vragen mee te helpen deze zak met geld te vullen. Zodat wij in de toekomst DE huiskamer kunnen blijven voor alle mensen die zich bij ons thuis voelen!

 

 

De Oude Bieb
17-12-2019

AtHomeFirst

De thuiszorgorganisatie heeft ons €400,-  gedoneerd, waarvoor onze grote dank.


De Oude Bieb
17-12-2019

Provinciale vrijwilligers prijs 2019

Dit jaar hebben wij de aanmoedigingsprijs gewonnen!
€1.000,- kan worden opgeteld bij de donaties!

Dank jullie wel!


De Oude Bieb
17-12-2019

De Coop Kajuit bedankt!

Jullie statiegeldflessenactie heeft €693,50 opgeleverd.
Dat zal worden ingeszet voor ons nieuwe onderkomen!198 donaties
€ 17.291,00
Doel: € 85.000,00
20%