De onvergetelijke reis. | Geld inzamelen
 
 

De onvergetelijke reis.

Een belangrijke en bijzondere reis.

Sommige mensen kennen misschien Denis zijn verhaal en achtergrond. Andere zullen hier misschien totaal geen idee van hebben.

Denis is letterlijk opgegroeid midden in de jungle. Tussen watervallen, slingerende apen in bomen en zonder alles dat wat wij hier zo in Nederland gewend zijn. Fruit komt uit bomen om te eten, wifi is pas sinds 2 maanden een onderdeel van het leven, en het huis staat niet vol met allemaal luxe apparten zoals wij dat hier zo gewend zijn. Maar het allerbelangrijkste: iedereen is echt gelukkig. Daar is de luxe die wij kennen niet voor nodig. Maar er zijn drie mensen die ik nog een stukje gelukkiger wil maken.

Op 20 februari is Denis jarig en wil iets heel bijzonders voor hem doen. Hij zou heel graag zijn ouders willen laten zien wat er van zijn leven terecht gekomen is, het land waar hij nu woont, de vrienden die hij nu heeft, en met welke schoonfamilie hij te maken heeft. Een grotere wens is er niet. Niet voor Denis, maar ook niet voor zijn familie.

Daarnaast zou hij na bijna 3 jaar zo graag zijn ouders weer eens willen knuffelen, zoenen, vasthouden, met ze praten en lachen.

Voor lange tijd legde Denis wekelijks netjes een bedrag aan de kant zodat hij deze wens van hem (En zijn ouders) in vervulling kon laten gaan. Tot corona dit jaar twee keer hevig toeslaat. Twee keer voor langere tijd komt Denis thuis te zitten.  Door niet te kunnen werken en bijna zijn gehele inkomen te missen is het betalen van een reis naar Fortaleza op dit moment onmogelijk. Het gespaarde geld gaat naar rekeningen, huur, dagelijkse boodschappen.

Denis zag zijn droom in rook op gaan en de ontmoeting met zijn ouders komt weer op de langere baan. Maar hoe mooi zou het zijn als er met zijn verjaardag kan worden verteld dat zijn ouders naar Nederland kunnen komen.

Nu zou ik het leuk vinden als ik met deze actie een deel van de reis/vliegtickets zou kunnen bekostigen.

Natuurlijk zal ik zelf mijn best doen om het missende bedrag bij elkaar te sparen om deze famillie samen te kunnen laten zijn op Nederlandse grond.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 1.075,00