De nieuwe AMBC crossbaan VOOR en DOOR de leden!

De nieuwe AMBC crossbaan VOOR en DOOR de leden! | Geld inzamelen
 
 
Help de AMBC bij het realiseren van de nieuwe crossbaan!

Op woensdag 23 oktober ging er een groot gejuich op bij de motorsport liefhebbers in en rondom Staphorst. De Raad van State in Den Haag gaf eindelijk groen licht voor de lang verwachte uitbreiding van de crossbaan en overige faciliteiten van de motorclub AMBC Staphorst. De vergunning die door de gemeente Staphorst was verleend had twee rechtszaken doorstaan en bleef recht overeind staan na de controle door de hoogste bestuursrechter van Nederland.

Aan de bak!

Voor het bestuur van de club ligt er een zware, maar schone taak. Alle plannen die de afgelopen jaren zijn bedacht en getekend moeten nu ten uitvoer gebracht worden. Dit kan het bestuur niet alleen. Er is daarom een werkgroep opgericht waarin een aantal ‘wijze’ mannen plaatsnemen met verstand van zaken. Zij zullen zo snel mogelijk bij elkaar zitten en de plannen opstarten.

Zoals bekend gaat de uitbreiding en verbouwing van het Wiede Gat het nodige kosten. Diegene onder de leden die de laatste jaren bij een ledenvergadering aanwezig waren hebben reeds enkele keren bedragen voorbij horen komen. Om de baan weer optimaal te maken dienen er behoorlijk wat zweetdruppels gemorst te worden maar is er bovenal een goede financiële basis nodig. Gelukkig heeft de gemeente Staphorst een mooi bedrag aan subsidies toegezegd. Dit is alleen niet genoeg. Er zullen manieren gevonden worden om extra inkomsten te genereren. Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren is deze doneeractie gestart. Via deze doneeractie kan iedereen die de AMBC een warm hart toedraagt een bijdrage leveren aan het realiseren van de nieuwe crossbaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 5.575,00