De Nationale Sinterklaas | Geld inzamelen
 
 

De Nationale Sinterklaas

EEN TRADITIONEEL HOLLANDS VOLKSFEEST

De Nationale Sinterklaas ontwikkelt, produceert en toont het sinterklaasfeest in haar meest klassieke vorm. Op die manier wil zij een brede doelgroep aanspreken en deze verbinden door de schoonheid van dit oud-Hollandse volksfeest met het publiek te delen.

De Nationale Sinterklaas is een onafhankelijke stichting. Dat betekent dat zij, zonder steun van particulieren of bedrijven, haar werkzaamheden onmogelijk kan voortzetten. De steun van sympathisanten is essentieel om de doelen te behalen waar de stichting voor bedoeld is. Onder andere kostuums, decors en het werven van nieuwe producties (synopsissen, scenario's en scripts) worden uit deze steun gerealiseerd.

Meer informatie? Surf naar: www.denationalesint.nl

ONZE DOELEN

  • een digitaal platform creëren waar wij onze video content publiceren 
  • een videoregistratie maken van een authentieke ‘nationale sinterklaas intocht’
  • een videoserie maken met Sint & Piet in de hoofdrol

ONZE START IN 2019

Met een beperkt budget hebben wij een kleine sinterklaasserie gerealiseerd die vanaf november 2019 te volgen is via sociale media en onze website. Daarnaast delen wij vrolijke liedjes die te beluisteren zijn op Spotify en YouTube. Met veel liefde en plezier hebben wij dit gemaakt en hopen door middel van uw steun aan dit project verder te kunnen bouwen in de toekomst.

Meer informatie? Surf naar: www.denationalesint.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

135 donaties
€ 2.735,00
Doel: € 60.000,00
4% / 1871 dagen te gaan