De MAD runners zetten zich weer in voor de roparun

De MAD runners zetten zich weer in voor de roparun | Geld inzamelen
 
 
Ook dit jaar doen wij weer mee met de roparun. Dat kunnen we niet zonder jullie!

 

Bijna allemaal krijgen we met kanker te maken, zelf of in onze omgeving. Kanker zet je leven op zijn kop – of maakt het kapot.

Gelukkig wordt er veel onderzoek gedaan naar de behandeling van kanker. Maar er is meer nodig dan alleen medische zorg. Denk aan de zorg voor families die in de Daniël Den Hoed kliniek bij hun dierbaren verblijven. Voor hen moeten er speciale familiekamers worden ingericht. Denk aan de vrouwen die na een borstamputatie speciale cursussen krijgen om te leren hoe ze zich weer mooi kunnen maken – en kunnen voelen. En wat te denken van de nabestaanden van de mensen die helaas niet meer beter werden. Voor deze nabestaanden is het heel belangrijk dat ze leren leven met hun verlies.

De Roparun draagt bij aan al de voorbeelden die we hierboven hebben genoemd. En er zijn nog veel meer voorbeelden! Ook dit jaar gaan wij met ons team hier weer voor lopen. We doen mee met de Roparun en rennen met Pinksteren de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. De renners, de fietsers en de begeleiders langs de route, komen samen in actie voor al die mensen die steun keihard nodig hebben.

We hopen dat jullie onze inspanning willen belonen met een financiële bijdrage die ten goede zal komen aan al die dappere mensen die vechten tegen kanker en tegen verdriet. Doe je mee? Ja toch? 

De teamleden: John, Angelique, Maarten, Krista, Michael, Marie-Louise, Jan, Rob, Jacqueline en Adriaan, Marijke, Sonja, Pieter, Hans, Jaap, Pascal, Dirk, Marcel, Wim, Carel en Mieke, Hans en AlyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 750,00
Doel: € 7.500,00
10%

Deze actie is gesloten.