De MAD runners zetten zich in voor de roparun

De MAD runners zetten zich in voor de roparun | Geld inzamelen
 
 
Ook dit jaar doen wij weer mee met de roparun. Dat kunnen we niet zonder jullie!

Bijna allemaal krijgen we met kanker te maken, zelf of in onze omgeving. Kanker zet je leven op zijn kop – of maakt het kapot.

Gelukkig wordt er veel onderzoek gedaan naar de behandeling van kanker. Maar er is meer nodig dan alleen medische zorg. Denk aan de zorg voor families die in de Daniël Den Hoed kliniek bij hun dierbaren verblijven. Voor hen moeten er speciale familiekamers worden ingericht. Denk aan de vrouwen die na een borstamputatie speciale cursussen krijgen om te leren hoe ze zich weer mooi kunnen maken – en kunnen voelen. En wat te denken van de nabestaanden van de mensen die helaas niet meer beter werden. Voor deze nabestaanden is het heel belangrijk dat ze leren leven met hun verlies.

De Roparun draagt bij aan al de voorbeelden die we hierboven hebben genoemd. En er zijn nog veel meer voorbeelden! Ook dit jaar gaan wij met ons team hier weer voor lopen. We doen mee met de Roparun en rennen met Pinksteren de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. De renners, de fietsers en de begeleiders langs de route, komen samen in actie voor al die mensen die steun keihard nodig hebben.

We hopen dat jullie onze inspanning willen belonen met een financiële bijdrage die ten goede zal komen aan al die dappere mensen die vechten tegen kanker en tegen verdriet. Doe je mee? Ja toch? 

Evelyn van der Ark
27-05-2018

Nieuwe foto’s en een filmpje geplaatst. Ook in 2019 hopen de MAD-runners 209 weer van de partij te zijn! De doneerpagina blijft dus nog open staan. Alle donaties die vanaf nu binnenkomen worden gebruikt voor het komend jaar! Een grote dank aan iedereen die ons team op wat voor manier dan ook steunt.


Evelyn van der Ark
25-05-2018

Wat een fantastische Roparun hebben we gehad. Bijzonder mooi weer een hele goede sfeer en bijzondere verhalen van mensen voor wie we het doen. Mensen met kanker of familie die iemand verloren is aan kanker. Heel hartelijk dank voor alle support! Ook wij konden het niet alleen. Op naar Roparun 2019! 


Evelyn van der Ark
17-05-2018

De verzorgers van ons eerste kamp zijn al in Frankrijk. Morgenochtend vertrekt het team! We hebben er onwijs veel zin in!


Evelyn van der Ark
07-05-2018

Nog minder dan twee weken voor vertrek! We hebben er ontzettend veel zin in. Aanstaande zondag nog de Zandmotorrun om geld in te zamelen en dan gaat alle aandacht uit naar de laatste voorbereidingen voor het vertrek op 18 mei aanstaande.58 donaties
€ 1.213,00
Doel: € 7.500,00
16%

Deze actie is gesloten.