De Kast Fansite

De Kast Fansite | Geld inzamelen
 
 

Beste leden van “De Kast Fansite”!
Allereerst bedankt voor jullie vertrouwen. We zijn blij dat jullie je hebben aangemeld als lid van de ‘De Kast Fansite’ en we zijn als team ontzettend trots op wat we tot nu toe hebben neergezet en bereikt. Onlangs meldde het 250ste lid zich aan en de teller tikt gestaag door. Dit was voor ons een aantal waar we naar streefden, maar waarvan we nooit gedacht hadden dat dit zo snel al zou gebeuren.

Zoals jullie weten is het lidmaatschap van De Kast Fansite gratis. De bedoeling is dat dit ook zo blijft. Het is een site door en voor fans. Wel is het zo dat het ontwikkelen en onderhouden van een website niet gratis is. We hebben het geluk gehad dat Jacob van der Ploeg (de broer van Syb en eigenaar van reclamebureau Vorm Eleven Communicatie en Creatie) deze website voor een vriendenprijs heeft ontwikkeld, waarvoor wij hem erg dankbaar zijn!

De realisatie van de fansite kostte eenmalig € 500,-- (excl. BTW). De hosting/onderhoudskosten zullen € 200,-- per jaar bedragen. Normaal gesproken is het maken van een goede website vele malen duurder. De inhoud van de site wordt door ons als team verzorgd, daaraan zijn geen kosten verbonden. Dat wordt gedaan met liefde voor onze band!

Om Jacob bovengenoemde kosten te kunnen vergoeden, hopen wij dat we als fans de ‘koppen’ bij elkaar kunnen steken en door middel van donaties deze prachtige website online kunnen houden.

Donaties zijn uiteraard op vrijwillige basis. Het minimumbedrag is € 5,00 maar je kan natuurlijk ook besluiten om dit met 2 personen te doen als dat bedrag te hoog voor je is.

Als we op deze manier onze prachtige fansite online kunnen houden zou dat echt geweldig zijn! Eén schitterende plek waar alles over je favoriete band te vinden is. Wij hopen dan ook op jullie medewerking!

Kastgroeten, Het Fansite Team Roelof Jan, Tina en Marry
www.dekastfansite.nl

Roelof Jan Feersma Hoekstra
16-12-2021

In het laatste uur is er een kleine €100 euro bijgekomen. Zo onvoorstelbaar onvoorspelbaar.....ongelooflijk. SUPER bedankt allemaal.


Roelof Jan Feersma Hoekstra
14-12-2021

Ongelooflijk, in 2 dagen tijd maar liefst €125 euro opgehaald😍. Dat hadden wij echt niet verwacht, maar toch is het zo. Dat laat maar eens zien hoe wij als fans De Kast een warm hart toedragen. We gaan deze week de inzamelingsactie ook plaatsen op de Facebookpagina van de (fanpagina) van De Kast en we gaan ook een mail sturen naar alle leden van de Fansite. Maar om nu al, voordat de inzamelingsactie aan de grote klok is gehangen, al op €125 te zitten is echt een ongelooflijk goed begin. Dank jullie wel allemaal 🙏67 donaties
€ 812,00
Doel: € 700,00
116%

Deze actie is gesloten.