De droomauto van mijn man is verwoest

De droomauto van mijn man is verwoest | Geld inzamelen
 
 
Wegenwacht weigert volledige schade te betalen die zij hebben veroorzaakt.

Ik zal proberen mijn verhaal zo duidelijk mogelijk te beschreven.  Deze gofundme heb ik gestart voor mijn man.


In september dit jaar zijn we met onze auto (Subaru Forester STI) naar de Nürburgring geweest. Helaas kregen we motorische pech. De turboslang was gescheurd. Helaas hadden we niet alle middelen bij ons om deze ter plekke te repareren. Het was ook nog een zondag en dus was alles gesloten. Daarom hebben wij de wegenwacht ingeschakeld. Na een paar uur wachten kwamen ze de auto ophalen. Zelf heeft mijn man zijn auto, a.k.a. een van zijn grote liefdes, op de transportwagen gereden en zijn hier meerdere mensen getuigen van geweest.


Na ongeveer 2 weken was de auto eindelijk weer in Nederland en gingen we hem ophalen (met de nieuwe turboslang) echter bij aankomst bleek de hele auto aan alle kanten schade te hebben.


Wij vermoeden dat de auto tijdens transport van de transportwagen is gevallen. De deur staat circa 10/15cm naar binnen, in de bumper zit een vouw, overal krassen, spiegels gebroken, helemaal ontzet, er zit zelfs schade van spanbanden waarmee ze hem opgetakeld hebben, de bekleding zit onder de voetsporen.


Natuurlijk hebben wij contact opgenomen met de wegenwacht. Deze hebben een onderzoek gestart, schade expert gestuurd en na ruim een maand kregen wij bericht.  De transporteur heeft toegegeven schade te hebben gereden aan de bumper en deze zullen ze dan ook vergoeden. Van de circa €5000 krijgen we enkel €710. Dit omdat ze niet kunnen bewijzen wie de schuldige is terwijl wij foto’s en video’s hebben dat de auto zonder schade met het transport meegaat.


Deze auto betekende alles voor mijn man. Al zijn tijd, energie en geld ging hierin. Dit was zijn hobby, uitlaatklep, echt werkelijk waar álles voor hem! Voordat we naar de Nürburgring gingen, had hij de auto helemaal deukvrij laten maken en van binnen en buiten helemaal laten poetsen. Ook had hij hem net laten mappen zodat het een wat zuinigere daily was. Tot ons grote verdriet staat deze auto nu al ruim 2 maanden stil..


Het breekt mijn hart om mijn man zo gebroken te zien. Helaas beschikken wij niet over genoeg middelen om de auto te laten repareren dus vandaar deze doneeractie.


Ik hoop oprecht dat ik op deze manier en met jullie hulp, mijn man weer gelukkig kan zien.


Mijn dank is oneindig!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 115,00
Doel: € 5.500,00
2%

Deze actie is gesloten.