De droom van Ien

De droom van Ien | Geld inzamelen
 
 
Een boekentafel vol hoop

Mijn droom.

Wat voel ik een dankbaarheid dat ik mag dromen en dat ik nog steeds kan dromen. Dat ik na alles wat ik meegemaakt heb en waar ik doorheen gegaan ben, nog steeds een droom heb. Dat niets en niemand deze droom ooit van mij heeft kunnen stelen. En dat noch mijn stem, noch mijn door God gekregen gave om te schrijven, verdwenen is. En die stem en die gave wil ik door mijn boeken delen met mensen. Verhalen die mensen hoop geven en bemoedigen.

Volgend jaar (2019) komt mijn tweede boek uit. En ik durf dit te zeggen in geloof, in verwachting, in een rotsvast vertrouwen dat Hij zorgt. God heeft mij namelijk al enorm geholpen met iemand die mij professionele hulp biedt bij het schrijven; iemand die gelooft in mijn boek en het wil uitgeven.

Dit alles heeft echter wel een financiële investering nodig, namelijk €2.850,00

Realiserend dat het in ieder geval voor mij een groot bedrag is, durf ik het toch op te schrijven en aan u te vragen om een deel van dit bedrag te sponsoren. Ik zou zeggen: denk erover, bid ervoor, en mocht u besluiten om mijn droom te helpen verwezenlijken, dan kunt u het bedrag storten op nummer NL39ABNA0975901338 op naam van A. Ramp, o.v.v. naam en adresgegevens.

Wie meer dan €20 stort, krijgt vier zelfgetekende ansichtkaarten.
Wie meer dan €50 stort, krijgt een gratis, gesigneerd boek.

Ontzettend bedankt en Gods zegen!

Ien RampEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 1.160,00
Doel: € 2.850,00
40%

Deze actie is gesloten.