Een extraatje voor dementerende ouderen BeleefTV

Een extraatje voor dementerende ouderen BeleefTV | Geld inzamelen
 
 
4 studenten van Gilde Opleidingen die een mooi goed doel willen realiseren voor ouderen.

Omdat iedereen een geluksmomentje verdient!

Wij Lois, Nina, Shauna en Jordy zijn 4 studenten van Gilde Opleidingen in Roermond. Wij zijn met een opdracht bezig om voor de GoBattle geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze. Wij hebben als goed doel “ De beleef TV” gekozen, vanuit de vrienden van Laurentius. 

De vrienden van Laurentius staan ervoor om extra zorg te bieden aan de patiënten.  Ze staan voor meer dan alleen maar goede zorg.

De BeleefTV is een interactief tafelscherm dat erg geschikt is voor ouderen en mensen met een beperking. Op een speelse manier stimuleert de beleeftafel beweging en sociale interactie. Maar bovenal is de BeleefTV een bron van plezier.

Om dit project te realiseren gaan wij evenementen organiseren onder de naam “Go Battle Events” om geld in te zamelen voor ons goede doel. We worden ondersteund door Lean HR services. Lean HR is zelf ook partner van de vrienden van Laurentius. Samen met Lean HR gaan we ons de komende 6 weken inzetten voor de beleef TV. 

Alle beetjes helpen om dit mooie doel te realiseren.

Lois peters
21-05-2019

Beste lezer,

Achter de schermen zijn wij op dit moment bezig met leuke middagen te organiseren voor ouderen in het verzorgingstehuis. We merken dat de mensen hier veel plezier uit halen. Wij vinden dat iedereen een geluksmomentje verdient en hier werken wij graag als team aan mee. We zijn bezig met het opzetten van evenementen voor kinderen en ouderen hier kijken we zelf ook erg naar uit. Onze eerste beautymiddag was al een succes1

Wij houden jullie op de hoogte met de voortgang van ons project!

11


Lois peters
08-05-2019

Het goede doel: Beleef tv Laurentius Ziekenhuis

Wij hebben in overleg met Lean HR en de vrienden van Laurentius de beleef tv gekozen als goede doel. We hebben hiervoor gekozen omdat dit een nieuw project is waar nog geen geld voor is ingezameld maar wel al veel vraag naar is. De beleef tv is geschikt voor dementerende ouderen. In de verzorgtehuizen waar de beleef tv al wordt gebruikt zijn er zeer positieve reacties op van de bewoners maar ook van het personeel. Er is duidelijk te zijn dat de dementerende ouderen een stuk opgewekter zijn en plezier hebben.23 donaties
€ 775,00
Doel: € 1.500,00
51%

Deze actie is gesloten.