De auto komt niet door de APK zonder jullie hulp

De auto komt niet door de APK zonder jullie hulp | Geld inzamelen
 
 
Het is pas paniek als de auto niet door de APK komt!

En zover is het dus nu...

Geen auto betekent: niet meer kunnen reizen. Geen boodschappen meer kunnen doen in goedkope winkels. Niet meer even met Aart naar welke vorm van zorg dan ook. Openbaar vervoer is vrijwel helemaal wegbezuinigd in Drenthe. Dat biedt ook geen oplossing. Zoals een iemand terecht zei: je kunt in 2e Exloërmond niet zonder auto. Een auto lenen lukt vrijwel nooit. Dat ligt aan het feit dat ik alleen een automaat mag besturen en die zijn er gewoon niet zoveel hier in het dorp.

 Ik ben blij dat ik vanaf 1 november twee middagen in de week kan gaan werken! Maar, ook daar heb ik de auto voor nodig!

En de auto is het ook vervoermiddel voor onze hondjes. De meeste leven geen jaar meer. Ik wil ze zo graag ook dat laatste jaar dagelijks in het bos uitlaten. 

Ik heb overleg gehad met de garage. De auto is 'hard'. De auto is het waard om te repareren, maar er is achterstallig onderhoud. De auto rijdt al twee jaar op kleine beurten. De auto heeft geen schuld. Ik heb met de garage een lijstje gemaakt van wat er echt moet. Het gaat om o.a. 4 nieuwe banden, grote beurt, stuurkogels, er moet naar de automatische versnellingsbak worden gekeken. Dure dingen dus. 

Alsjeblieft voor één keer: help ons op weg!

Dankjewel. 

 

Marion HooijmeijerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 1.500,00
Doel: € 1.500,00
100%

Deze actie is gesloten.