DBS als laatste redmiddel voor onze moeder. | Geld inzamelen
 
 

DBS als laatste redmiddel voor onze moeder.

Helpen jullie ons om de operatie van onze moeder mogelijk te maken?

Fijn dat je de moeite hebt genomen om tot hier te komen. Wij zijn Mick (24) en Kim (25). Onze moeder is al bijna 3 jaar lang ernstig ziek (depressief). Een vreselijke ziekte die je vaak niet aan de buitenkant aan iemand ziet. Wij hebben voor haar deze actie opgezet omdat ook wij ten einde raad zijn omdat alles al geprobeerd is, van medicatie en behandeling tot opnames toe. Hieronder heeft ze haar verhaal zo goed mogelijk omschreven. Helpen jullie ons mee?


“Mijn naam is Jolanda (55). Sinds februari 2016 lijd ik aan een depressie. Ik heb eerder depressies gehad maar hiervan herstelde ik door middel van medicatie. Nu is dat echter niet het geval. Ik heb alle medicijngroepen geprobeerd. Ook heb ik ECT behandelingen gehad. Ik heb allerlei therapieën gevolgd. Hiermee heb ik alle mogelijkheden aangegrepen. Dit allemaal zonder resultaat.

Het afgelopen jaar heb ik 3 opnames gehad. Dit heeft niet de verbetering gegeven die we gehoopt hadden. Ook ben ik 3 maanden bij mijn zoon in huis geweest, in de hoop dat een medicijn zou aanslaan, maar helaas.

Wat nu nog tot de mogelijkheden behoort is Deep Brain Stimulation (DBS). Dit is een behandelmethode waarbij elektroden in de hersenen worden geplaatst die elektrische signalen afgeven. Hierdoor worden specifieke symptomen onderdrukt, waardoor klachten afnemen of worden opgeheven.

Mijn zorgverzekeraar CZ heeft toegezegd de operatie te zullen betalen, echter deze toezegging hebben ze weer ingetrokken. Ze willen de operatie niet vergoeden, deze operatie kost 20.000 euro.

De depressie heeft ervoor gezorgd dat ik de werkzaamheden voor mijn eigen onderneming niet meer kon uitvoeren. Daarom is de onderneming gestaakt. Ik ben nu volledig arbeidsongeschikt.

Ik kan niet veel dingen plannen omdat ik niet weet hoe ik me op dat moment voel. De meeste afspraken maak ik onder voorbehoud. Het levensplezier is weg.

Als er geen verbetering komt is het leven voor mij te zwaar. Een leven zonder levensplezier is niet vol te houden. Ik weet niet wat de toekomst mij dan zal brengen..

Als ik genezen ben hoop ik weer grip te hebben op mijn leven. Ook wil ik dan weer heel graag aan het werk. Ik wil ook weer kunnen genieten van alle kleine dingen, maar zeker ook van mijn kinderen.”

Mick Vianen
13-11-2018

Het gaat ongelooflijk goed met de actie. We zijn de € 11.000 gepasseerd!

Hartelijk dank voor alle donaties en lieve reacties.


Mick Vianen
07-11-2018

YES, we zijn de € 5.000 gepasseerd en dat binnen één week!

Dankjewel voor alle reacties en donaties.

 

 


Mick Vianen
03-11-2018

Lieve allemaal,

Het is overweldigend om te zien hoeveel reacties en donaties er nu al zijn binnengekomen. En dat na slechts 48 uur.

Hopelijk blijft het zo doorgaan.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken!!


 

Laat een reactie achter

341 donaties
€ 11.974,00
Doel: € 20.000,00
59% / 135 dagen te gaan