Das Boot

Das Boot | Geld inzamelen
 
 
Ervaar een heerlijke vaart op een antieke open reddingssloep.

Lieve vrienden en kennissen,

Inmiddels wel bekend bij de meesten, is het project waar we de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest. Namelijk het restaureren van DAS BOOT. Deze sloep is waarschijnlijk meer dan 100 jaar oud en mede daardoor een unieke ervaring om op mee te varen. We hebben 3 musea ingeschakeld maar helaas is de achtergrond van deze sloep lastig te achterhalen i.v.m. haar leeftijd. Maar wat is het een beauty!

Zoals het geval bij veel projecten en zeker bij boten loopt het aantal uren en begroting heerlijk uit de hand. Het lijkt ons super een beroep te doen op onze vrienden en vriendinnen om het project comfortabeler te maken en uiteraard iets heel moois terug te geven!

Wij vragen jullie hulp maar ook de gezelligheid! We willen het mogelijk maken vakmensen in te kunnen huren voor de laatste praktische zaken. Denk hierbij aan het in timmeren van de o.a. een degelijke vloer en motor kap.

We bieden de volgende mogelijkheden aan:

De sympathieke sympathisant
Voor 10 euro krijg je virtuele hugs en eeuwige liefde. Onder de supporters verloten we twee boottrips.

De meevarende sympathisant
Voor 25 euro krijg je naast hugs naar behoefte en eeuwige liefde een ticket om mee te varen met éénvan onderstaande tochten.

De Royal Royeur + 1
Voor 45 euro kun je naast jezelf een extra persoon meenemen op één van de tochten.

Tocht 1 - Tranqilo Stilo, Zondag 20 Mei. START 1300
Deze vaart is speciaal bedoelt voor iedereen die graag een dagje vrij wil zijn van het stadje Amsterdam en de schoonheid van de natuur in de omgeving wil ervaren. Want er is nogal wat moois buiten de ring.

Tijdens deze tocht zorgen we voor ontspannen lounge muziek. Als het nog chill is na 5 uur varen gaan we gewoon door. Tijdloos genieten.

Tocht 2 - De Happy Hatsa, Zaterdag 16 Juni. START 1400
De happy hatsa tocht is een vrolijke en energieke ride met licht versterkte muziek om heerlijk op mee te bewegen, soepel je zeebenen kweken!

Tijdens deze 5 uur durende vaart gaan we rondom de mooie omgeving om Amsterdam varen met een lekker muziekje op de achtergrond gedraaid door het  Baumm-collectief. Bekent om zijn mooie feestjes in de natuur.

Deze tocht is speciaal bedoelt voor mensen die graag in het zonnetje genieten van een drankje onder het genot van uplifting nu-disco en techno tunes.

Thanks voor alle support alvast! Luv YOU :)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 635,00
Doel: € 650,00
97%

Deze actie is gesloten.