Dappere puck vraagt om hulp.

Dappere puck vraagt om hulp. | Geld inzamelen
 
 
Puck heeft pijn en heeft jullie hulp hard nodig.

Lieve mensen,

Dit is Puck. Puck is drieënhalf jaar oud en is geboren met drie pootjes. Puck heeft een hele moeilijke start gehad en ik heb haar dan ook met de hand moeten voeden.

We wisten niet of ze het zou halen. Toen ze een jaar was bleek ze blaasstenen te hebben, ze plaste op dat moment alleen nog maar bloed. Hiervoor moest ze een operatie ondergaan en werden er 8 stenen verwijderd, daarna is ze op speciaal voer gezet in de hoop dat het weg zal blijven.

Precies 1 jaar later kwam het zelfde probleem naar voren puck plastte weer alleen maar bloed en op de foto's was te zien dat ze weer stenen in haar blaas had. Na onderzoeken bleek het om struviet te gaan. Puck moest weer geopereerd worden. En weer zijn we verder gegaan met ander speciaal voer. 

Even later bleek ze weer stenen te hebben en werd ze voor de derde keer geopereerd. Ze was toen nog maar 3 jaar oud.

We zijn nu een half jaar verder en weer heeft Puck stenen we kunnen haar niet elk jaar blijven opereren en er moet een reden zijn waarom de stenen bij puck steeds terugkeren, hiervoor is verder onderzoek nodig en moet ze doorgestuurd worden naar een specialist. Deze specialist zit in Utrecht en kan door middel van endoscopie en andere onderzoeken er achter komen wat de reden is dat Puck de stenen blijft aanmaken.

Deze onderzoeken zullen rond de 1500 euro kosten daarna zal ze opnieuw geopereerd moeten worden en ook dit kost rond de 500 en 1000 euro.

Ik vind het heel moeilijk om op deze manier geld te moeten vragen maar de rekeningen stapelen zich op en ik leef van een bijstandsuitkering.

Op dit moment zitten de stenen er nog en hierdoor is ze incontinent. Daarvoor slik ze elke dag pijnstillers en antibiotica. Ik hoop zo snel mogelijk het geld bij elkaar te hebben zodat ik met lieve Puck naar de specialist in Utrecht kan gaan.

Namens Puck en mij wil ik jullie heel erg bedanken voor het lezen van dit verhaal. liefs linda en puck.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 80,00
Doel: € 2.500,00
3%

Deze actie is gesloten.