Dapper meisje Layka

Dapper meisje Layka | Geld inzamelen
 
 
Een nieuwe pup voor Ad en Wilma

Het pupje van de foto heet Layka. Layka heeft helaas niet ouder mogen worden dan 13 weken door een afwijking aan haar darmpjes. (Invaginatie van de darmen). Ad en Wilma, de eigenaren van Layka, hebben alles maar dan ook alles in hun vermogen gedaan voor haar tot ze helaas hebben moeten beslissen om Layka vrijdagavond in te laten slapen. Voorafgaande aan deze beslissing is een heel behandel traject vooraf gegaan. Eerst bij hun eigen dierenarts, daarna in belgie. Daar is Layka ook 3 keer geopereerd en voor enige tijd opgenomen geweest. Na thuiskomst leek alles goed te gaan. Ze kreeg speciaal natvoer om haar een oppepper te geven en ze leek een zonnige toekomst tegemoed te gaan. 

Tot helaas vorige week maandag. Ze had net haar laatste bezoek aan de kliniek in België achter de rug toen het wederom mis ging waarna vrijdagavond 5 april is besloten om haar alsnog in te laten slapen. Iedereen met een hond kan zich voorstellen hoe dat geweest moet zijn. De blijde boodschap dat ze genezen verklaart was en dezelfde dag ging ze met sprongen achteruit. 

Ad en Wilma hebben alles maar dan ook alles voor de kleine meid gedaan. Ze hebben financiëel moeten rekken tot het uiterste en emotioneel zijn ze kapot en leeg. Geld voor een nieuwe pup is er gewoonweg niet meer. Ad is al tien jaar ziek en dat heeft nu eenmaal tot gevolg dat je financëel voorzichtig moet zijn en niet zo veel kan betalen als je zou willen. Maar door zijn ziekte heeft Ad wel een hond nodig in zijn leven. 

Na dit hele verhaal blijft er maar 1 ding over. En dat is geldinzamelen door degene die de afgelopen weken mee hebben geleefd met de situatie rond Layka. We gunnen Ad en Wilma zoveel meer dan waar ze nu mee achterblijven. Je bijdrage hoeft niet groot te zijn. Met 5 euro zijn we ook al blij. (dat is het minimale bedrag wat je kan doneren) Het gaat erom dat Ad en Wilma weten dat ze niet alleen staan!

Jacqueline Dijkshoorn
05-07-2019

OP 4 juli is de pup van Wilma en Ad geboren!
Het doel is dus bereikt. Daarom sluit ik deze inzameling met een heel goed gevoel. We hebben 2 mensen een bundeldje geluk kunnen aanbieden met de hoop dat ze daar de komende 13 jaar van kunnen genieten.

Alle donateurs, heel erg bedankt!


Jacqueline Dijkshoorn
27-05-2019

Gisteren heeft Ad laten weten dat ze voorzichtig een zoektocht zijn begonnen naar een pup. Daarbij zijn ze bij een erkende fokker in limburg terecht gekomen. Deze fokker heeft hem met alle liefde ontvangen en ze staan nu op de wachtlijst voor eind van de zomer en we hopen dat ze daar een lieve heerlijke golden pup vandaan krijgen.

Vandaag kwam er nog meer mooi nieuws. Het is de fokker ter ore gekomen hoe het verhaal van Layka is gegaan. En hierna heeft ze besloten om de rest van het bedrag te doneren in de actie. Dus Ad en Wilma hebben nu zeker een pup!!

We hebben het gehaald. Er komt een pup voor Ad en Wilma zonder dat zij hoeven na te denken over het verschil tussen het opgehaalde bedrag en het bedrag dat de pup kost.

Ik wil iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen ook bedanken. De Kleine ondernemingen die spullen hebben gedoneerd voor de verloting, iedereen die mij achter de schermen ondersteund hebben en natuurlijk de mensen die gedoneerd hebben. Zonder jullie zouden Ad en Wilma vandaag nog zonder droom over een lieve pup staan!


Jacqueline Dijkshoorn
10-04-2019

Layka is gisteren, 10 april, gecremeerd en is nu weer thuis bij haar baasjes. 


92 donaties
€ 1.150,00

Deze actie is gesloten.