Danslessen geven aan kansarme kinderen

Danslessen geven aan kansarme kinderen | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom gaat in vervulling!! O.a. Danslessen geven aan kansarme kindjes Indonesië.

Hoi allemaal,

Zoals velen van jullie al zullen weten, vertrek ik samen met 2 andere meiden op 24 oktober 2017 richting het verre Noord Sulawesi in Indonesië. Ik zal mijzelf die tijd vestigen in een plaatsje genaamd Amurang om daar o.a. dans lessen te geven aan kans arme kindjes.

Sinds mijn 4e is mijn liefde voor dans begonnen: en elke dag blijft dit groeien. Hoe gaaf zal het zijn als ik deze passie mag overbrengen naar kinderen aan de andere kant van de wereld... Die ergens wel dans kennen, maar nog nooit in een dans les hebben gestaan. 

Veel kinderen op de plaatselijke school, waar ik voor ga werken, zijn veelal gevlucht uit gebieden, waar tot 2006 regelmatig onlusten waren tussen 2 verschillende godsdiensten. Daarnaast zijn er ook vele kinderen, waarvan de ouders niet in staat zijn hen te onderhouden. Allen hebben een kansarme achtergrond. Zij worden opgevangen door Stichting Amurang en de katholieke gemeenschap in een internaat op Noord-Sulawesi. Door het neerzetten van dit internaat zijn ze van goed onderdak verzekerd.

Uw donatie zal gebruikt worden voor attributen tijdens de dans lessen: spiegels, dans kleding voor de leerlingen, muziek installatie, etc.

Ziet u het wel zitten om te doneren maar wilt u er zelf ook graag iets voor terug? Volg dan mijn account op Instagram: @verkoophoek_lilian of op Facebook: Verkoophoek Lilian hier verkoop ik mijn kleding, schoenen, accessoires etc. Om de reis te kunnen financieren.

Ook ben ik opzoek naar dans/sport kleding en schoenen in alle soorten en maten: mocht je iets hebben liggen dat je niet meer gebruikt, let me know! Ik wil het graag meenemen richting Amurang zodat ze er daar écht van kunnen proeven. Danslessen volgen in échte dans/sport kleding! Hoe cool!

 

 

Alvast bedankt!

Liefs Lilian. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 35,00
Doel: € 2.800,00
1%

Deze actie is gesloten.