Danna naar India voor Stichting Medish Werk Mumbai

Danna naar India voor Stichting Medish Werk Mumbai | Geld inzamelen
 
 
Fotograferen om meer geld op te halen voor het goede doel

Als fotograaf wil ik graag een maatschappelijke bijdrage doen, mijn wens sprak ik hardop uit en ik kwam in contact met Carlo en Trees van der Bilt, hierboven te zien op de foto.


Wat is er nu mooier als de prachtige Stichting Medisch Werk Mumbai te mogen steunen, de stichting die mijn oude huisartsen in 2001 hebben opgericht.
Het doel van deze stichting is ondersteuning bieden aan kleinschalige medische projecten voor het kansarme deel van de bevolking van de allerlaagste kasten in India, met name vrouwen en kinderen.

Het jaar 2020 verbind ik mij belangeloos aan de stichting om al wat zij doen in beeld te brengen, want dat is wat ik het allerbeste kan.
Met mijn beelden wil ik het verhaal vertellen van deze stichting, de projecten die georganiseerd worden om fondsen te werven, de mensen die voor de stichting werken, maar ik wil ook laten zien wat zij realiseren in India.

En daar lieve mensen heb ik jullie hulp bij nodig!
Omdat ik mijn verhaal voor de stichting compleet wil maken, zou ik heel graag in september van dit jaar met de oprichters naar India reizen om daar hun werk vast te leggen en de wereld te laten zien hoe mooi het nieuwe ziekenhuis is geworden dat dan klaar is.
Uiteraard kan de stichting mijn beelden gebruiken om op een eigentijdse manier te laten zien waartoe zij in staat zijn, maar tegelijkertijd ook om nieuwe donaties binnen te halen, want daarvan is het werk van de stichting afhankelijk.

Maar omdat uiteraard alle binnengekomen donaties daadwerkelijk geïnvesteerd worden in India, hoop ik dat jullie mij willen helpen mijn reis en verblijfskosten daar te kunnen betalen, zodat ik de stichting kan helpen!

Alle beetjes helpen!

Meer info over de stichting kun je vinden op http://www.stichtingmumbai.nl en mijn werk kun je zien op www.dannavandaal.nl


Mijn dank is groot!

Liefs,
DannaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 460,00
Doel: € 2.000,00
23%