Dance For Lyme Stichting Tekenbeetziekten

Dance For Lyme Stichting Tekenbeetziekten | Geld inzamelen
 
 
Voor een schoolopdracht proberen wij 512 euro op te halen voor het goede doel.

Hi allen,

Wij hebben een schoolopdracht gekregen met de volgende opdracht: Begin met 1 euro en zorg dat je na 10 weken minimaal 512 euro voor een goed doel naar keuze hebt opgehaald.

Wij hebben voor deze opdracht Dance For Lyme gekozen als onze organisatie. Dance For Lyme zamelt al een aantal jaar geld in voor het goede doel Stichting Tekenbeetziekten. Dit doen ze voor een vriendinnetje die nu al jaren niet meer kan dansen vanwege de ziekte van Lyme. Omdat wij dus met eigen ogen zien hoe vervelend deze ziekte is en hoe weinig er nu nog aan gedaan kan worden, willen wij hun hier heel graag bij helpen. Dit willen wij doen door zoveel mogelijk geld op te halen, maar ook door meer bekendheid te geven aan deze ziekte.

Stichting tekenbeetziekten richt zich voornamelijk op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten. Dit is dus waar uw geld naartoe gaat. Wij zouden het ontzettend op prijs stellen als u door middel van het doneren van een door u gewenst bedrag uw steentje bijdraagt aan dit prachtige goede doel en natuurlijk aan ons cijfer voor onze schoolopdracht.

Alvast ontzettend bedankt!

Met vriendelijke groet,

Maeve Muller, Tim van der Pol & Daphne MollemanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 96,00
Doel: € 512,00
18%

Deze actie is gesloten.