Dance for Kindness

Dance for Kindness | Geld inzamelen
 
 
Dance for Kindness voor een liefdevollere wereld!

WIL JIJ OOK EEN LIEFDEVOLLERE WERELD?
STEUN DANCE FOR KINDNESS!

Dance For Kindness is een wereldwijd evenement waarin World Kindness Day gevierd wordt. Vanuit de hele wereld komen mensen samen om een Kindness Freezmob/Flashmob op te voeren op hetzelfde nummer en dezelfde dans. Wereldwijd, op dezelfde dag! Een dag waarin we het dagelijkse leven even loslaten en genieten in het moment waarin we mensen weer laten geloven in zichzelf en de kracht die ze in zich hebben!

In 2015 werd het evenement voor de eerste keer in Nederland georganiseerd op de Grote Markt in Nijmegen. Dit jaar op 12 november 2017 vindt de 3e editie plaats. Iedereen kijkt er weer ontzettend naar uit om weer iets geweldigs neer te zetten en liefde te verspreiden! De enthousiaste deelnemers willen er dit jaar weer een spektakel van maken, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Onze Group-Leader heeft afgelopen jaren geprobeerd sponsoren en vrienden te zoeken die een steentje bijdrage aan het evenement. Helaas ging dit met slag en stoot en heeft ze grotendeels alles zelf gefinancierd. DAAR WILLEN WE DIT JAAR VERANDERING IN BRENGEN!

Wij geloven erin dat we soms allemaal in het leven een beetje hulp kunnen gebruiken. Wij draaien om menselijke goedheid als een middel van het verbinden van mensen, die elkaar helpen om te blijven drijven wanneer het leven of gebeurtenissen ons naar beneden lijken te halen. Vriendelijkheid heeft een domino-effect op mensen en verspreid zich heel snel. Het enige wat men hoeft te doen is een kleine stap te nemen om het proces te starten. 

Met een kleine bijdrage van ieder kunnen we het eerste jaar overtreffen en meer mensen een lach op hun gezicht brengen met diverse activiteiten. DAAR WORD JE ZELF TOCH OOK BLIJ VAN? 

WAAROM DONEREN AAN DANCE FOR KINDNESS?

Wij zijn een organisatie zonder winstbejag die zich inzet voor het verspreiden van vriendelijkheid. Wij bestaan dankzij de royale bijdragen van mensen zoals jij! Geef jij onze organisatie de mogelijkheid om mensen weer even een lach op hun gezicht te toveren en een oprechte knuffel te geven? Wil jij ons de kans geven om mensen in hun kracht te zetten en meer verbinding in de wereld te brengen?

Doneer dan voor een liefdevollere wereld! Steun Dance for Kindness!

Met behulp van jouw bijdrage kunnen we muziek, special Kindness-acts en versieringen regelen en de échte ''Kindness'' T-shirts dragen! 

100% van de donaties gaat direct naar Dance for Kindness.

Wil je een kleiner bedrag doneren dan €5,-? Dan kun je een kleiner bedrag overmaken naar: Mw S Blaak NL06 INGB 0003 0030 32. Bij vragen of meer informatie of mogelijkheden om te helpen mail naar: danceforkindnessnl@gmail.com.

Believe In The Power Of Giving!

DANK JE WEL! :)

www.danceforkindness.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 170,00
Doel: € 1.000,00
17%

Deze actie is gesloten.