Dance Company 058 naar WK in Amerika

Dance Company 058 naar WK in Amerika | Geld inzamelen
 
 

Dance Company 058 is een dansschool uit Leeuwarden en is toegankelijk voor iedereen die van dansen houdt. Op een laagdrempelige wijze weten de eigenaren kinderen en volwassenen te stuimuleren het beste uit zichzelf te halen, met veel persoonlijke aandacht voor iedereen maar vooral: heel veel trainen.

Afgelopen jaar hebben de selectiegroepen M en XXL het EK in Duitsland gewonnen en na een stevige selectie was dit de toegang tot het wereldkampioenschap Hiphop  in Orlando, Amerika!

Om met 30 dansers uit alle lagen van de Leeuwarder bevolking naar Amerika te vliegen en twee weken te verblijven is veel geld nodig. Vliegtickets, toegang tot de wedstrijd zelf, overnachting en eten. 

Uiteraard zijn we al maanden bezig om geld in te zamelen met kerstmarkten, dansvoorstellingen, opa's en oma's en binnenkort een suikerbrood-actie. Toch is het lastig om zo'n groot bedrag bij elkaar te krijgen zodat iedere danser mee kan gaan.

Met 75000,- kunnen alle kinderen/dansers mee en zullen we als echte Leeuwarders de wereld eens laten zien wat écht dansen is!

Tijdens de wedstrijdweken zal er dagelijks op de socials worden gepost. Trainen op verlaten parkeerplaatsen, zenuwen achter de schermen, rustig blijven tussen de enorm overweldigende Amerikaanse glamour en natuurlijk de optredens zelf.

Help de meiden en jongens van Dance Company 058 naar Amerika en dan laten wij zien wat Leeuwarden waard is!

Alvast dankEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 58,00
Doel: € 25.000,00
0%