Dam tot Dam loop voor Caya Cama Ecuador

Dam tot Dam loop voor Caya Cama Ecuador | Geld inzamelen
 
 
Steun Cama Caya om de dromen van kinderen in Ayllu Llakat waar te maken!

Op 17 September dit jaar zal de Dam tot Dam loop weer plaatsvinden. Het is een hardloopwedstrijd die start op de Dam in Amsterdam en eindigt in Zaandam (10 miles - 16,1 km). Wij, Nynke en Laurien van de Studentenroeivereniging Triton in Utrecht gaan deze uitdaging aan! De ouders van Nynke hebben bijgedragen aan de oprichting van deze stichting. We zijn hard aan het trainen om een mooie prestatie neer te zetten! Maar de prestatie is niet alleen van belang, we lopen natuurlijk voor de stichting en daar willen we graag zoveel mogelijk centjes voor ophalen! Daarvoor hebben we hulp nodig! Hieronder staat kort wat informatie over de stichting, voor meer informatie staat de link van de website onderaan!

CAYA CAMA ECUADOR

De stichting Caya Cama Ecuador steunt de inheemse bevolking van het dorp Ayllu Llakta, hoog in het Zuid-Amerikaanse Andesgebergte. De stichting zorgt ervoor dat alle kinderen naar school kunnen en een opleiding kunnen volgen. 

‘Caya Cama’ is Quichua voor ‘tot morgen’. Quichua is de taal van de Inca’s en die wordt nog steeds door de inheemse bevolking van Ecuador gesproken. De naam Caya Cama kan ook geassocieërd worden met de toekomet: morgen is er een nieuwe dag, met nieuwe kansen en mogelijkheden om dromen waar te maken. Dragen jullie daar ook een steentje aan bij?!

http://www.cayacama.nl/ 

Ook op Facebook is Caya Cama Ecuador te vinden. Neem een kijkje om te zien wat de Stichting allemaal doet! 

Met elke donatie zijn we (maar zij in Ecuador nog meer) erg gelukkig! Alvorens dank :) 

 

Liefs, 

Laurien & Nynke



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.









17 donaties
€ 202,00
Doel: € 400,00
50%

Deze actie is gesloten.