Dallas International Girls Cup 2018

Dallas International Girls Cup 2018 | Geld inzamelen
 
 
Ik ga Nederland vertegenwoordigen op de DIGC 2018 in Dallas USA . Wilt u mij helpen ?

De organisatie Flowsports heeft mij geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op een groot internationaal voetbaltoernooi voor meisjes onder de 19 jaar, in Amerika genaamd de Dallas International Girls Cup. Voetballen in Amerika is een hele grote droom van mij, die nu eindelijk uitkomt!

Flowsports is een organisatie voor voetbalsters . Ze zorgen voor persoonlijke -, contractuele - en commerciële begeleiding. Flowsports vertegenwoordigt ook een diverse profvoetbalsters, waaronder een aantal spelers van het Nederlands dameselftal, zoals Sherida Spitse, Vivianne Miedema, Danique Kerkdijk, Shanice van de Sanden en Sari van Veenendaal. Kortom spelers die mijn grote voorbeelden zijn. Kijk, zij zijn onze Europse kampioenen!!

Om mijn droom te laten uitkomen, zoek ik sponsors, die het leuk vinden om mij te helpen deze droom waar te maken.

Om mijn grote droom uit te laten komen, kan ik uw hulp hard gebruiken! Wilt u mij sponsoren door van mij loten te kopen a € 5,-- . Met het bedrag waarvoor u mij sponsort kan ik de reis betalen en hopelijk met ons team Nederland naar de top van dit prestigeuse toernooi voetballen. Hoe mooi zou het zijn, als wij meisjes, Nederland ook onder de 19 jaar groot kunnen maken met voetballen. 

En onder de sponsors (hopelijk mijn sponsors) worden ook mooie prijzen verdeeld oa 2 tickets naar Noord-Amerika ter waarde van € 3.000,--.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

41 donaties
€ 1.235,00
Doel: € 1.500,00
82%

Deze actie is gesloten.