dagbestedings moestuin in hongarije

dagbestedings moestuin in hongarije | Geld inzamelen
 
 
ik ga als 16 jarige emigreren naar hongarije. heb autisme en wil daarom een dagbesteding.

beste lezer,

ik ben tim en ik ben 16 jaar oud. bij mij is een vorm van autisme gediagnostiseerd. verder nog enkele andere aandoeningen, waaronder joule de la tourette en een angststoornis. dit houd absoluut niet in dat ik dom ben of weinig kan. het kost me echter meer moeite, te doen wat anderen als normaal ervaren. ik ga met mijn ouders emigreren naar hongarije, waar we een camping hebben gekocht.ik heb hier erg veel zin in, zeker omdat het in hongarije een stuk minder hectisch is dan hier in nederland.

ik heb een grote passie voor moestuinieren en wil dan ook graag mijn eigen moestuin. dit hebben mijn ouders al toegezegt en ik krijg op de camping 500 vierkante meter waar ik me kan uitleven. dit zal voor mij een soort dagbesteding aan huis worden.

nu zit ik met het probleem, dat ik door bovengenoemde redenen nooit een baan heb gehad, aangezien dit niet haalbaar is. het lastige is dat het aanleggen van een tuin, erg veel geld kost en mijn ouders niet alles hiervoor kunnen betalen, aangezien we hele camping moeten opknappen. op de foto is een groot deel van het tuinplan te zien, de totale kosten zullen minimaal 1265 euro bedragen. dit zal dan ook mijn streven worden.

ik durf het bijna niet te vragen, maar probeer toch maar om donaties te regelen, zodat ik mijn droom kan realiseren in hongarije.

ik hoop op je begrip en eventuele donatie. verder zou ik het erg op prijs stellen als je mijn bericht wilt delen zodat er meer mensen mee kunnen helpen.

bedankt,

groet timEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 297,00
Doel: € 1.000,00
29%

Deze actie is gesloten.