Cyd 4 Assessor

Cyd 4 Assessor | Geld inzamelen
 
 
Stem op Cyd voor Assessor!

Lieve mensen,

Ik ben Cyd Vaandrager en ik zit op het Erasmiaans Gymnasium Rotterdam. 

Dit jaar heb ik mij verkiesbaar gesteld voor onze schoolbond, de RGB. Deze bond organiseert schoolfeesten, sportdagen en veel meer evenementen. Ik ga voor de functie assessor, wat inhoudt dat ik de posters, flyers, bondstrui en meer zal gaan ontwerpen! 

Al van kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen, kunst, mode, fotografie en meer. Ik wil aan mijn school, aan iedereen, laten zien dat creativiteit mijn passie is en mensen inspireren om ook hun hart en ziel te uiten in kunst. Helaas ben ik niet de enige kandidate. Door te laten zien wat mijn ambities en kwaliteiten zijn, hoop ik een plekje te bemachtigen in de bond.

22 maart zal op het Erasmiaans de campagne dag plaatsvinden. Op die dag is het belangrijk om scholieren over te halen op mij te stemmen. Dit wil ik doen door middel van campagneshirts met mijn eigen ontworpen design en campagne posters. En daar komt geld bij kijken. Hierbij wil ik u vragen om mij te helpen en geld te doneren. Elke euro telt! 

U kunt mij op de hoogte houden door het account @cyd4ass te volgen op Instagram of u kunt mij mailen op cydvaandrager@outlook.com . Voor vragen kunt u mij mailen of een direct message sturen op instagram!

Bij deze hoop ik u overtuigd te hebben om mij te helpen. Natuurlijk zou het ook geweldig zijn als u deze link doorstuurt naar uw kennissen. 

Vriendelijke groeten

Cyd VaandragerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 296,00
Doel: € 500,00
59%

Deze actie is gesloten.