Curacao Horeca Noodfonds

Curacao Horeca Noodfonds | Geld inzamelen
 
 
Ons doel is zo veel mogelijk van onze parttime medewerkers een bijdrage te geven

Wij zijn een groep van ondernemers die gezamenlijk 10 horeca bedrijven runnen op Curaçao. Helaas als eiland, afhankelijk van toerisme, zijn ook wij met de harde realiteit van COVID-19 geconfronteerd en wacht ons een zware tijd. Met name voor onze parttime medewerkers staat er een onzekere financiele tijd te wachten, aangezien de overheid nog geen steunpakket klaar heeft liggen. Zo goed als alle horeca op Curaçao is gesloten en toeristen zijn teruggekeerd. Het eiland is leeg en verlaten.

Om onze werknemers een hart onder de riem te steken, hebben wij Hospitality Group Curaçao opgericht en zijn wij deze donatie pagina gestart. Ons doel is om geld op te halen en te verdelen als gift, los van hun salaris, onder onze 300+ parttime medewerkers. Als ondersteuning om hen te helpen met de dagelijkse kosten, omdat wij begrijpen dat velen van hen familie hebben die afhankelijk van hun zijn.  

Ons doel is om 250 EU (+/- 500 NAFL) te schenken aan zo veel mogelijk aangemelde parttime werknemers die hiervoor in aanmerking  komen. 100% van de donaties gaan direct naar de werknemers. Alle overige en operationele kosten worden gedekt door de werkgevers zelf en de leden van Hospitality Group Curaçao.

Wij vragen diegenen die in staat zijn, om te overwegen een donatie te doen om de honderden individuen en families te ondersteunen die in deze periode financiële steun nodig hebben. Wij verdelen gelijkmatig op een first come, 1 serve (250 EU gift)-basis aan de werkloze horecamedewerkers die aan de vereisten voldoen.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Help ons anderen te helpen door vandaag een donatie te doen! Als er geld binnenkomt, elk bedrag is welkom, zal het zo snel mogelijk worden verspreid onder de behoeftigen. Geen bedrag te klein, geen bedrag te groot.

Hospitality Group Curaçao bedankt jullie allemaal alvast hartelijk. In tijden zoals deze is het belangrijk dat wij er allemaal voor elkaar zijn.

Cabana Beach
Curacao Airport Hotel
Curacao Suites Hotel
Kokomo Beach 
Kontiki Beach Resort
Meat The Fish Restaurant
Mosa Restaurant
Quiznos Subs
Wasserij Korsow
Wet and Wild Beach

Onze dank is groot;

Hospitality Group Curacao

 

-------------------------------------*ENGLISH VERSION* ------------------------------------------------

Like many other countries, Curacao, an island dependent on tourism, has also faced the harsh realities of Covid-19. Hospitality Group Curacao (HGC) was founded to support our island’s part-time employees in the food and beverage division of Curacao’s tourism sector.  For our part-time employees in particular, there is an uncertain financial time ahead, as the government does not yet have a support package ready.

Our goal at HGC is to collect and distribute financial aid, as a gift among our 300+ employees, regardless of their salary. We aim to donate 250 EU (+/- 500 NaFL) to as many registered and eligible part-time employees as possible.  We will distribute evenly on a “first come, first serve” basis to unemployed catering staff. 100% of the collected amount goes to the employees! 

Help us help others by donating today

Hospitality Group Curacao
28-04-2020

Beste donateurs,

Via deze weg willen wij jullie allen ontzettend bedanken voor jullie bijdrage! Dankzij jullie hebben wij een prachtig bedrag van NAF 50.195,49 kunnen ophalen! Onze dank is enorm.

Dit wil zeggen dat wij met elkaar 131 parttimers hebben kunnen helpen met een bedrag van NAF 383,17 van de Hospitality Group Curaçao. Deze gift is onlangs uitgekeerd naar hen en wij kunnen met trots zeggen dat wij veel positieve reacties van hen hebben mogen ontvangen. Onwijs dankbaar zijn wij dat wij jullie steun hebben gekregen om hen te helpen. Dit toont aan dat wij samen sterk staan. Wij kunnen niet wachten totdat wij weer iedereen kunnen verwelkomen op ons prachtige eiland voor een onvergetelijke tijd.

In de tussentijd: stay safe, zorg voor elkaar, en hopelijk tot heel, heel snel.

Hospitality Group Curaçao143 donaties
€ 21.071,00
Doel: € 100.000,00
21%

Deze actie is gesloten.