CSW voor Kenia!

CSW voor Kenia! | Geld inzamelen
 
 
Eind juni 2018 ga ik naar Kenia om daar een school te bouwen, wilt u mij helpen?

CSW for KenNeth Friends International! Ik ben Luna en zit in het 4e jaar van het vwo op CSW van de Perre in Middelburg. De afgelopen 6 jaar heeft mijn school verschillende projecten gedaan in Zuid-Afrika en Kenia. Volgend jaar is het weer zo ver, eind juni 2018 ga ik samen met 10 andere leerlingen naar Voi in Kenia!

Gedurende de reis van twee weken zullen wij bezig zijn met meerdere projecten: meehelpen aan de bouw van een multifunctioneel centrum bestaande uit 9 kleine winkeltjes, een tuinbouwproject en het grootste project de Primary School inclusief docentenruimte. Tijdens de vorige bezoeken aan Kenia is er al een goed begin gemaakt aan de school, zo staat de docentenruimte er zelfs al! De bedoeling dit jaar is dat we de ruimtes die al klaar zijn gaan inrichten en schilderen en dat we een begin maken aan een ICT ruimte voor jongeren. Het bouwen van de school zullen wij in samenwerking doen met de lokale bevolking, zo komen wij zelf meer te weten over de Afrikaanse cultuur en leren we ook meteen de prachtige natuur en omgeving kennen. Wij bezoeken Voi namens de stichting KenNeth Friends International uit Middelburg, meer informatie over deze stichting vindt u op: www.kennethfriends.com

Voor mij persoonlijk is deze reis een droom die gaat uitkomen. Ik denk dat er zo veel te leren valt over de manier waarop mensen leven in andere landen en zij leren weer van ons! Deze reis is een super mooie kans om samen met mijn vrienden een nieuwe cultuur te ontdekken en mensen op weg te helpen naar een betere toekomst.

Ik ben op zoek naar sponsors die mij financieel zouden kunnen steunen via deze crowdfundingsite en mij met een kleine donatie op weg kunnen helpen! Alle beetjes helpen & het delen van deze pagina zou super zijn! Helpt u mij ook mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 440,00
Doel: € 850,00
51%

Deze actie is gesloten.