Crowdfunding LaLindas

Crowdfunding LaLindas | Geld inzamelen
 
 
Straatparade Zomercarnaval Rotterdam 2018

Op zaterdag 28 juli wordt het centrum van Rotterdam door ruim 20 tropische carnavalsgroepen, swingende muziek en prachtige kostuums veranderd in het grootste danspodium van Nederland!

💃🏼❤️🕺🏼

Dit jaar openen traditiegetrouw de LaLindas de Rotterdam Zomercarnaval Straatparade. We dansen met 9 vrouw sterk 4,5 uur door de stad (op hakken 🙃) onder begeleiding van de ritmische klanken van brassband DreamTeam. De brassband pakt flink uit met een formatie van 16 man > 11 trommelaars, 6 blazers en de brassbandleider. Een muzikale explosie!

🎺🥁🎷

De LaLindas zijn de officiële ambassadrices van stichting Zomercarnaval Nederland. Wij zetten ons elk jaar belangeloos in om een daverend succes te maken van dit grootste multiculturele feest van Nederland. 

 🎉🎈

Dit jaar hebben we een LaLinda van 9 jaar, eentje van 13 en één van 14 jaar. Jong geleerd! Zij worden begeleid door Sushma - Zomercarnaval Queen 2009, Laila - Zomercarnaval Queen 2010, Stephanie - First Runner Up 2012 en nog 3 energieke carnavalistas. 

 👧🏾👧🏽👧🏻👸🏻👸🏽👸🏾👩🏻👩🏽👩🏾💕

Wat bijna niemand weet, is dat onze kostuums tussen de € 500,00 en € 800,00 kosten. Per stuk. Elk jaar opnieuw investeren wij in een nieuwe, zelfontworpen creatie. Het is het waard, want het resultaat is er naar. We stoppen veel tijd, liefde, geld en energie in dit prachtige evenement. Naast onze kostuums investeren wij in privé sambales, professionele dansschoenen, een hotelovernachting (want we komen uit Alkmaar, Utrecht, Brabant, overal vandaan), et cetera, et cetera. Alles voor één dag. 

 🦋🌎🌍🌏

Om de kosten enigzins in te perken zijn wij deze actie gestart.

Onze einddatum is 21 juli, omdat wij dan onze kostuums ophalen bij onze Braziliaanse costumière.

📅💃🏼

Niets is verplicht en alle kleine beetjes helpen. Als je een bedrag wilt doneren, er is geen minimum bedrag. Elke Euro bekostigt een veer, een strass steentje, een met de hand geregen kralensnoer. Alles is welkom. 

 💸💶💷

Na afloop krijg je van ons als dank (of als "ruil", zoals dit officiëel heet bij een crowdfunding actie) een digitale compositie cadeau van foto's van ons optreden op deze onvergetelijke dag.

📸📽️

Tevens mag je met alle 9 LaLindas op de foto. Als je dit wilt doen, verwachten we je om 12h15 bij het startpunt van de Straatparade, op de hoek van de Schiedamsedijk en Schilderstraat (op de kop van de Witte de Withstraat).

Om 13h00 wordt het startschot gegeven en vertrekken we onder begeleiding van onze brassband.

Energize!

 💃🏼💖🕺🏼

Dank voor jouw aandacht!

 

www.lalindas.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 90,00

Deze actie is gesloten.