Crowdfunding LaLindas 2018 | Geld inzamelen
 
 

Crowdfunding LaLindas 2018

Straatparade Zomercarnaval Rotterdam 2018

Op zaterdag 26 juli wordt het centrum van Rotterdam door ruim 20 tropische carnavalsgroepen, swingende muziek en prachtige kostuums veranderd in het grootste danspodium van Nederland!

πŸ’ƒπŸΌβ€οΈπŸ•ΊπŸΌ

Dit jaar openen traditiegetrouw de LaLindas de Rotterdam Zomercarnaval Straatparade. We dansen met 7 vrouw sterk 4,5 uur door de stad (op hakken πŸ™ƒ) onder begeleiding van de ritmische klanken van brassband DreamTeam. De brassband pakt flink uit met een formatie van 16 man > 11 trommelaars, 6 blazers en de brassbandleider. Een muzikale explosie!

🎺πŸ₯πŸŽ·

De LaLindas zijn de officiële ambassadrices van stichting Zomercarnaval Nederland. Wij zetten ons elk jaar belangeloos in om een daverend succes te maken van dit grootste multiculturele feest van Nederland. 

 πŸŽ‰πŸŽˆ

Dit jaar zijn wij met LaLinda Sushma - Zomercarnaval Queen 2009, LaLinda Laila - Zomercarnaval Queen 2010, LaLinda Kim - Queen 2013 en nog 4 energieke LaLindas / carnavalistas. 

 πŸ‘§πŸΎπŸ‘§πŸ½πŸ‘§πŸ»πŸ‘ΈπŸ»πŸ‘ΈπŸ½πŸ‘ΈπŸΎπŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ½πŸ‘©πŸΎπŸ’•

Wat bijna niemand weet, is dat onze kostuums tussen de € 500,00 en € 800,00 kosten. Per stuk. Elk jaar opnieuw investeren wij in een nieuwe, zelfontworpen creatie. Het is het waard, want het resultaat is er naar. We stoppen veel tijd, liefde, geld en energie in dit prachtige evenement. Naast onze kostuums investeren wij in privé sambales, professionele dansschoenen, een hotelovernachting, et cetera, et cetera. Alles voor één dag. 

 πŸ¦‹πŸŒŽπŸŒπŸŒ

Om de kosten enigzins in te perken zijn wij deze actie gestart.

Onze einddatum is 20 juli, omdat wij dan onze kostuums ophalen bij onze Braziliaanse costumière.

πŸ“…πŸ’ƒπŸΌ

Niets is verplicht en alle kleine beetjes helpen. Als je een bedrag wilt doneren, er is geen minimum bedrag. Elke Euro bekostigt een veer, een strass steentje, een met de hand geregen kralensnoer. Alles is welkom. 

 πŸ’ΈπŸ’ΆπŸ’·

Na afloop krijg je van ons als dank (of als "ruil", zoals dit officiëel heet bij een crowdfunding actie) een digitale compositie cadeau van foto's van ons optreden op deze onvergetelijke dag.

πŸ“ΈπŸ“½οΈ

Tevens mag je met alle 7 LaLindas op de foto. Als je dit wilt doen, verwachten we je om 12h15 bij het startpunt van de Straatparade, op de hoek van de Schiedamsedijk en Schilderstraat (op de kop van de Witte de Withstraat).

Om 13h00 wordt het startschot gegeven en vertrekken we onder begeleiding van onze brassband.

Energize!

 πŸ’ƒπŸΌπŸ’–πŸ•ΊπŸΌ

Dank voor jouw aandacht!

www.lalindas.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 565,00

Deze actie is gesloten.