Crowdfunding Curaçao

Crowdfunding Curaçao | Geld inzamelen
 
 
Crowdfunding Curaçao, lees snel verder...

Hallo allemaal,

 

Wij zijn Sanne de Roo en Maaike Tapper en wij doen de opleiding persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 op het Drenthe College Veldlaan 2 te Emmen. 

Wij staan op het punt om onze droom waar te maken! Droom? Ja, want wonen, werken en leren in het buitenland is niet voor iedereen weggelegd. 

In augustus vertrekken wij voor 4 maand naar Curaçao om daar stage te lopen in het SGR-groep activiteiten. Vanuit school regelen we ook een crowdfunding voor deze stage. 

Het leven op Curaçao is heel anders dan hier in Nederland. Dus ook de zorg en de manier van zorg geven. De zorginstellingen zijn veelal stichtingen en hebben niet veel geld. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld geen materialen of aangepaste materialen aanschaffen die ze noodzakelijk nodig zijn. Helaas kunnen hier maanden overheen gaan voordat ze het hebben wat ze nodig zijn.

Wij willen ze heel graag helpen met wat ze te kort komen via deze crowdfuning! Denk aan fietsen, schommels, speelgoed of misschien een kamp! 

Helaas kunnen we deze crowdfunding niet alleen en daarom vraag ik jullie om hulp. Willen jullie ons helpen om ons doel te behalen zodat ons stagebedrijf op Curaçao mooie materialen krijgt en een andere manier van zorggeven mogelijk is door deze materialen? 

 

Jij kunt helpen deze actie succesvol te maken! 

Help jij ons droom waar te maken en ons doel te behalen ? 

 

Alvast bedankt!

Sanne de Roo en Maaike TapperEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 170,00
Doel: € 400,00
42%

Deze actie is gesloten.